Primul kit de tuning pentru Audi A5 Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.05.2009
Casa de tuning ABT a gandit primul kit de tuning pentru noul Audi A5 Cabrio. Pachetul vine cu modificari estetice dar si cu un aport de putere.

Lansat de curand pe piata europeana, noul Audi A5 Cabrio s-a si bucurat de atentia caselor de tuning. Primii care au reactionat la debutul noului model decapotabil au fost cei de la ABT, tunerii de casa Audi. Reinterpretarea lor a fost botezata AS5 si vine sa ofere publicului un cabrio cu un look mai sportiv si cu ceva mai multa putere sub capota.

Gama de motorizari a fost modificata pentru a oferi o putere mai mare prin recalibrarea sistemului ECU. Astfel, unitatea 2.0 TFSI reuseste sa dezvolte 275 de cai putere, cu mult peste ceea ce ofereau cele doua variante de putere: 180 si 211 cai.

Diesel-ul de 2.7 litri TDI a primit inca 40 de cai putere, versiunea de serie oferind doar 190 de cai. La randul sau, diesel-ul de 3.0 litri TDI a primit un usor aport de putere, reusind sa livreze 282 de cai de la cei 240 de cai oferiti de versiunea de serie.

Pentru cei care isi doresc insa si mai multa putere sub capota, ABT a pregatit pachetul Power S, care face din TDI-ul de 3.0 litri o unitate de 311 cai putere si un cuplu de 610 Nm.

Toate versiunile de putere vor primi si un nou pachet de frane, botezat ABT Sports, pentru a face fata aportului de putere.

Exteriorul a fost personalizat cu ajutorul unei grile specifice ABT, praguri laterale, extensii pentru spoilerul frontal si cel posterior si un set de tevi de esapament cromate. Kitul estetic este completat de un set de jante cu design special de 19 sau 20 de inch, disponibile cu pneuri de performanta.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru