Primul kit de tuning pentru Renault Koleos

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.09.2008
Designul noului Renault Koleos a fost imbunatatit de casa de tuning Cobra Technology cu o gama larga de accesorii.

Spre deosebire de modelele germane, exemplarele Renault nu au aceeasi priza la casele de tuning. Cu toate acestea, nume mai putin cunoscute din industrie, precum Cobra Technology, si-au indreptat atentia, in premiera, asupra primului SUV din istoria Renault, noul Koleos.

Tunerii de la Cobra au incercat sa inspire un spirit mai agresiv si au pregatit o serie de accesorii sportive care sa dea o nota de personalitate. Clientii pot opta insa doar pentru modificari de ordin vizual, Cobra sarind peste capitolul imbunatatiri a motorizarilor.

Aspectul vizual este modificat de doua tipuri de praguri, de o bara de protectie pentru partea frontala si de o serie de panouri de protectie. Barele de amarare de pa acoperis si cele doua tevi de esapament, ambele cu finisaj cromat, completeaza look-ul sportiv. Pachetul pregatit de Cobra include si jante noi cu dimensiuni cuprinse intre 16 si 20 de inch, incaltate cu pneuri de 245/35.

Toate accesoriile oferite de Cobra pot fi combinate intr-un mod liber, in functie de preferintele clientului.

De asemenea, pachetul Cobra beneficiaza de o garantie de doi ani.

via | Caradisiac

Comentarii (12)

  • poate e o chestie de gust,dar masina asta arata precum un c.r
    tunata arata si mai rau :|
    parerea mea...
    2 0
  • numar13
    renault
    foarte urata, astia de la renault nu realizeaza ca in primul rand o masina ca sa se vanda trebuie sa arate bine !!! si aia de la firma de tuning alti incompetenti !!!
    0 0
  • da, dar
    da, dar o sa fie foarte ieftina, cu o intretinere foarte iefyina si foarte fiabila :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    0 0
  • ieftina intretinerea?
    la renault e ieftina intretinerea????nu mai spune!
    renault e fiabila?pe bune?! de cand?
    0 0
  • delcea
    koleos
    unde pot gasi pragurile ptr. koleos? adresa
    2 0
  • koleos owner
    merita.......
    sal all :) sunt fericitul posesor a unui koleos si eram ca voi in privinta lui dar dupa achizitionare am ramas fara cuvinte o masina surprinzator de fiabila la full option desigur iar contopirea cu nissan a fost o gura de aer . In 2 cuvinte masina este foarte buna iar speculatiile despre design nu isi au rostul masina arata bine ,sigur ca nu multumeste pe toti dar va intreb exista o masina perfecta din toate punctele de vedere si sa ii multumeasca pe toti :)
    4 0
  • vreau si eu bara si pragurile
    mi-am 'tras' si eu vineri o jucarie din asta la numai 19.700euro , full , fara piele si xenon
    0 0
  • delcea
    koleos
    bai hyper ce koleos full ti-ai tras tu cu 19700 euro? al meu a facut 35000 euro dar chiar e full
    0 0
  • Uite colegule: http://www.reno.ro/koleos-t143892.html
    0 0
  • koleos owner
    koleos
    in privinta costului nu este ieftina dar merita din punctul meu de vedere am parcurs deja 15000 km si se comporta ca in ziua cumparari (deci pt mine a meritat costul )
    1 0
  • koleos
    foarte frumoasa masinuta si mie nu imi plac toate masinile dar asta e scumpica de tot ( masina e mare ? ) sau e mai mica ca un smart ca daca e asa vreau si eu una :) :D
    0 0
  • KOLEOS
    Este excelentă și foarte fiabilă! Am masinuta de un an si jumatate si sunt foarte multmit de ea, cat despre ,,gurile,,rele...ce sa mai discutam?? Nu poti multumi pe toata lumea!!! In concluzie o recomand cu caldura pentru tot ce va doriti.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru