Primul Nissan GT-R distrus

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.01.2008
La numai doua luni de la lansarea oficiala au aparut deja imagini cu primul accident al unui Nissan GT-R. Cauzele impactului frontal nu se cunosc inca.

Primul Nissan GT-R distrus a fost gasit undeva in Asia, la numai doua luni de la lansarea oficiala a supercarului pe piata mondiala.

Surse neoficiale afirma ca accidentul a avut loc in Hong-Kong insa locatia si cauzele care au dus la coliziune nu se cunosc cu exactitate. Cel mai probabil Nissan GT-R-ul din imagine a fost distrus in urma unui impact frontal, zonele de dispersie a energiei de impact functionand se pare destul de bine in acest caz.

Sofisticatul sistem de tractiune integrala cu care este echipat Nissan GT-R se pare ca nu l-a putut salva pe sofer de la un asemenea incident, cei 480 de cai putere, storsi din propulsorul V6 de 3.6 litri bi-turbo, fiind o adevarata provocare chiar si pentru profesionisti.

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (11)

  • george
    ce articol e ma asta? nu-i inteleg rostu....ce-mi trebuie mie sa stiu ca si-a busit galbejitu GTR-ul..... care nu cred ca poti sa-l incadrezi oricum la supercar-uri....accidente exotice :))))))
    0 0
  • zici tu..
    cred ca Nissan GT-R este unul dintre cele mai performante supercar-uri de seriedaca poti defini supercar nu inteleg in ce clasa ai cataloga Nissan GT-R
    0 0
  • da si ? care e probl ..chiar alte stiri nu aveti ...da-i in colo sa moara ..ca si asa sunt prea multi ...
    0 0
  • insane
    Nissan GTR supercar?!!
    de cand Nissan GT-R e supercar?? pe ce criterii a fost pus alaturi de zonda si Porche Carrera GT, McLaren SLR.. ?!?!!
    0 0
  • pt insane
    de cand are performatele apropiata daca nu chiar si mai bune ca cele mention ate mai sus
    0 0
  • george
    numai numele nissan nu suna a supercar si e de ajuns
    0 0
  • Bogdanel
    lol
    Nu numele Nissan e important aici, ci performantele masinii. O masina nu e supercar pt ca se numeste Porsche sau in vreun alt fel, ci datorita performantelor, motiv pt care GT-R poate fi pus alaturi de modelele enumerate de tine. Vorbiti doar ca sa va aflati in treaba.
    0 0
  • mda
    "cei 480 de cai putere, storsi din propulsorul V6 de 3.6 litri bi-turbo" performantele masinii chiar te duc cu gandul la un supercar..nu e tocmai ca si seria 3 sau 5 cu care se mandresc din cale afara toti...."iubitorii de manele"
    0 0
  • cunoscator
    pentru cei mai putin cunoscatori
    nissan gt-r e un supercar,este cu 0.3 secunde mai rapid de la 0 la 100 decat slr McLaren chiar daca are cu 146 de cai putere mai putin.si zonda care are cu 170 cai putere mai mult are aceeasi acceleratie de la o la 100 ca si nissanul 3,5 secunde.E drept ca GTR-ul are viteza mxima mai mica,dar pe un circuit conteaza mai mult acceleratia si stabilitatea.
    0 0
  • florin
    georgica macar stii ce poate gtr-ul ca sa afirmi ca nu e super car??? hahahaha 0-60 3.3sec dar cine stie ce masini conduci tu ... mie mi se pare ca e un super car fara doar si poate.
    0 0
  • adevarul doare
    in opinia mea GT-R poate face fata oricarei masini , poate chiar si veyronului care are 1001 CP. dar amatorii degeaba vad asta ca ei tot pe a lor o tin. eu sunt fan mercedes si o spun fara nicio retinere ca GT-R este favorita mea la acest moment mai ales ca la ceea ce ofera are un pret de 57 000 lire , cu mult sub rivalele ei pe care le surclaseaza la orice capitol.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru