Primul parc de distractii Ferrari a fost dezvelit in Abu Dhabi

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.03.2010
Primul parc tematic Ferrari din lume are o suprafata totala de 200.000 de metri patrati si poseda cel mai rapid montagne russe din lume.

Arabii au terminat constructia primului parc tematic Ferrari din lume. Acesta va avea si cel mai rapid montagne russe din lume, care poate sa atinga o viteza maxima de 200 km/h si imita experienta oferita de un monopost Ferrari de Formula 1, deoarece genereaza aceleasi forte G in viraje. Inaltimea maxima atinsa de montagne russe-ul Ferrari este de 62 de metri.

Vizitatorii parcului tematic Ferrari din Abu Dhabi vor putea sa testeze si simulatoarele de Formula 1 Ferrari, aceleasi simulatoare folosite si de echipa de Formula 1 a acestui constructor. Totodata, acest parc tematic are si instructori avizati, care ofera cursuri de pilotaj pentru clientii interesati. O alta atractie a acestui parc de distractii ar fi “calatoria” virtuala printr-un motor V12 al unui Ferrari 599.

Parcul tematic Ferrari din Abu Dhabi este cel mai mare parc de distractii acoperit din lume si este construit pe insula Yas. Complexul care include acest parc este situat la doar 10 minute de aeroport si include si un hotel cu 2.200 de camere.

Acoperisul acestui parc de distractii are o suprafata totala de 200.000 de metri patrati si este realizat din sticla si metal. Acesta are cel mai mare logo Ferrari din lume, desenat pe suprafata sa vopsita in rosu.

Parcul tematic Ferrari din Abu Dhabi va fi deschis vizitatorilor din luna septembrie a acestui an.

Via | Yahoo

 

Comentarii (4)

  • Da cu ce au invelit ei 200.000 m2 de acum i-au dezvelit?
    7 0
  • :))


    probabil cu petrol :)
    7 0
  • Simulatoare
    Am mici indoieli ca simulatoarele pentru public sunt cele din actuala generatie pe care si pilotii se antreneaza.
    5 0
  • must be
    Un loc in care voi ajunge cu siguranta
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru