Primul recall pentru Tesla Roadster

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.06.2009
Tesla si Lotus vor face un recall in service pentru modelele Roadster, Elise si Exige din cauza fuzetelor de la puntea spate.

In urma unei sesizari primite de la un proprietar, Tesla va demara un recall pentru modelele Roadster. Problema este situata la nivelul fuzetelor de la puntea spate, si afecteaza chiar si modelele Lotus pe care este bazat Tesla Roadster. Acesta este primul recall in service pentru modelul Tesla Roadster. Din fericire pentru cei 349 de proprietari de modele Tesla Roadster si cei 29 de posesori de Lotus Elise si Exige, remediul acestei probleme consta in strangerea suruburilor de fixare ale fuzetelor.

Daca aceasta problema nu ar fi remediata, rotile spate ar putea sa capete joc, care ar putea duce la desprinderea unei roti. In faza incipienta, modelele care au aceasta problema la nivelul fuzetelor spate se manifesta prin sensibilitate scazuta in viraje si o manevrabilitate inferioara.

Via | Edmunds

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru