Primul teaser al lui Porsche 918 Spyder în versiunea de producţie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.11.2010
Porsche a prezentat prima imagine teaser a lui 918 Spyder. Modelul este încă în lucru şi este reprezentat de o machetă din lut.

Cei de la Porsche au prezentat prima imagine teaser a viitorului 918 Spyder. Modelul a fost prezentat parţial, sub forma unei machete din lut la scara 1:3. Cei de la Porsche ne-au arătat pe această cale că designerii Porsche lucrează la dezvoltarea versiunii de serie, care va avea un aspect cel puţin interesant şi trenul de propulsie anunţat de conceptul ce poartă acelaşi nume. Modelul este realizat într-un tunel de vânt de ultimă generaţie, care îi va ajuta pe specialiştii de la Porsche să optimizeze toate elementele aerodinamice ale acestui roadster.

Tunelul de vânt a fost realizat în urma unei investiţii de 150 de milioane de euro şi include un centru de design şi un centru de integrare a electronicelor. Noul centru va integra 100 de angajaţi noi care se vor ocupa cu dezvoltarea modelelor noi. Debutul modelului nu a fost încă anunţat, dar mai avem de aşteptat cel puţin un an până la lansare, deoarece conceptul a debutat la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

În comparaţie cu aspectul conceptului, modelul de producţie pare să fie neschimbat. Această mişcare este de apreciat atât de fanii mărcii, cât şi de clienţii care şi-au comandat deja un exemplar 918 Spyder.

La urma urmei, primii clienţi – care au dus la introducerea conceptului în producţie în urma cererii, au fost fascinaţi de aspectul acestuia şi de performanţele anunţate, nu de un model de producţie mai cuminte.

Via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • andrei
    chisheu
    ferrari - like
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru