Primul tuning pentru noul Ford Focus ST

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.04.2008
Divizia de tuning TeamRS a Ford Marea Britanie a prezentat publicului un nou pachet de accesorii pentru noul Focus ST.

Esential

225 de cai putere dezvolta versiunea ST a noului Ford Focus.
240 de km/h este viteza maxima la care poate ajunge Ford Focus ST modificat de TeamRS.

Divizia britanica a grupului Ford a apelat la ajutorul tunerilor de casa Team RS pentru a lansa o versiune mai sportiva a noului Focus ST. Rezultatul a fost un hatchback cu trasaturi sportive capabil sa ofere si adrenalina dar si confort.

Team RS a pregatit o serie de viniluri combinate cu noi culori si un nou kit aerodinamic. Hatchback-ul sportiv va fi disponibil in trei variante de echipare: ST, ST-2 si ST-3.

Prima versiune va oferi clientilor in dotarea standard jante de 18 inch din aliaj, scaune Recaro de tip scoica, un volan sportiv si un buton de pornire a motorului. Optional, clientii pot opta pentru sistem de monitorizare a presiunii din cauciucuri, control vocal si navigatie prin satelit.

Versiunea ST-2 va primi in dotarea standard un sistem audio Sony, faruri bi-xenon, lumini LED pentru stopuri si parbriz incalzit. Cei care vor opta insa pentru varful de gama ST-3 vor primi in plus si o magazie cu sase CD-uri si tapiserie din piele.

In materie de performante pe sosea, noul Focus modificat de Team RS nu dezamageste.

Sub capota se va afla un motor Duratec in cinci cilindri de 2.5 litri, supraalimentat, care dezvolta 225 de cai putere. Cu un asemenea potential, Focus ST reuseste sa atinga o viteza maxima de 240 km/h si sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in doar 6.8 secunde.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • Claxonel
    automarket = irina margarina nistor
    Ha ha ha, ce prosti sunteti, nu e vorba de niciun tuning e vorba de chiar de focus ST care este realizat in colaborare cu cei de la Team RS. Nu mai puneti botul si traduceti mot-a-mot ca irina margarina nistor de la motorauthority cititi si voi autoexpress sa vedeti despre ce e vorba....
    0 0
  • .........niste tarani.........
    ........si "vechiul" ST tot motor de 2,5 l, 225 CP si 240Km/h avea......pe ce lume traiti??????????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru