Prius, cel mai apreciat model in Franta, Germania si UK

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.06.2008
Toyota castiga topul satisfacerii clientilor in cele mai importante 3 piete din Europa.

Esential

100 de modele auto au facut obiectul studiului J.D. Power.

Toyota Prius conduce in topul satisfactiei clientilor, realizat de J.D. Power, pe trei dintre cele mai importante piete europene.

Cunoscutul model hibrid a primit cele mai inalte aprecieri ale clientilor din Marea Britanie, Franta si Germania. Gradul inalt de apreciere a modelului Prius pe primele trei piete auto din Europa arata valoarea de piata a hibridului japonez si demonstreaza in acelasi timp ca modelul Toyota a castigat extrem de mult din piata vest-europeana.

Studiul efectuat de societatea de audit J.D. Power aduna datele cilentilor care detin de cel putin doi ani un anumit model auto. Studiul include 28 de branduri auto si aproximativ 100 de modele. J.D. Power a realizat acest studiu pe fiecare piata auto in parte, iar modelul hibrid a iesit castigator in cele trei tari mentionate mai sus.

Evaluarile realizate de compania de audit cuprind gradul de calitate al automobilului, valoarea lui la revanzare, performantele, designul, consumul, nivelul de confort, serviciile aoferite de dealeri si costurile de intretinere.

Toyota Prius este cel mai bine vandut model hibrid din Statele Unite ale Americii.

Via | Toyota 

Taguri: Prius, Toyota

Comentarii (2)

  • prius = conserva secolului sau cea mai g a y masina, in plus nici macar nu consuma mai putin decat un diesel, o mare teapa asta e prius :))
    0 0
  • AndreiRN
    Prius
    O masina practica si frumoasa cara a deschis un nou drum in automobilistica.
    O masina fara concurenta serioasa la ora actuala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru