Project Kahn recidiveaza cu Ferrari 599 GTB Fiorano

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.11.2008
Dupa Novitec Rosso si tunerii de la Project Kahn au pregatit un pachet pentru Ferrari 599 GTB Fiorano.

Dupa ce Novitec Rosso a impresionat cu pachetul "de forta" pentru Ferrari 599 GTB Fiorano, expertii de la Project Kahn recidiveaza si ei cu o reinterpretare a modelului italian. De aceasta data nu este vorba de inca un kit care amplifica performantele motorului, ci de cateva accesorii care desavarsesc aspectul exterior.

Practic daca cei doi tuneri si-ar uni foretele si ar combina pachetele pregatite, ar putea da nastere unui 599 GTB Fiorano perfect.

Project Kahn a cautat sa inspire mai multa eleganta sportivei italiene prin crearea unor jante botezate Carbon F1-X de 20 de inch pe fata si 21 de inch pe spate. Britanicii nu s-au multumit insa doar cu atat si au coborat suspensia.

Sistemul de evacuare a fost si el inlocuit cu unul mai sportiv, care amplifica simfonia motorului V12 de 620 de cai putere. Performantele raman aceleasi, sprintul 0-100 km/h realizandu-se in 3.7 secunde in timp ce viteza maxima atinge valoarea de 330 km/h.

via | Allworldcars  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru