Putere si sportivitate de la Hartge pentru BMW 135i

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.09.2008
Tunerul german Hartge a dezvoltat un pachet sportiv care amplifica performantele coupe-ului BMW 135i.

Pentru cei care considera ca modelul compact de la BMW, 135i , nu este suficient de puternic, Hartge ofera solutia. Un modul ECU resoftat ofera motorului cu sase cilindri bi-turbo un plus de 44 cai putere, aducand totalul de la 306 la 350CP la 5.600rpm. Cuplul motor creste si el pana la o valoare maxima de 480 Nm la 2.950rpm. Astfel, 135i Coupe obtine un timp de 4.8 secunde la acceleratia 0-100 km/h, cu jumatate de secunda mai rapid decat versiunea standard, viteza maxima oprindu-se la 280 km/h.

Cu toate ca dispune de performante imbunatatite, Hartge declara un consum mixt de 9.2 litri/100km.

Pe langa pachetul de tuning pentru motor Hartge ofera si un kit exterior. Kit-ul exterior consta intr- buza pentru spoilerul fata, eleron de luneta, difuzor spate si praguri laterale, impreuna cu un set de jante de aliaj cu o latime de 20 inch. Cauciucurile Pirelli P-Zero Nero, cu dimensiunea de 245/ 30 ZR 20 impreuna cu suspensia sport care coboara garda la sol cu 25mm completeaza aspectul agresiv al coupe-ului compact.

Coupe-ul poate fi echipat si cu un sistem de evacuare sport, un set de oglinzi din carbon, negre sau argintii, precum si cu logo-urile Hartge.

Pentru interior, tunerul german ofera un volan cu trei spite imbracat in piele cu insertii argintii sau negre, din fibra de carbon. Acelasi stil de ornamentare este continuat si la nivelul bordului, al manerului schimbatorului de viteze, al consolei centrale si fetelor de usi.

In Germania, un 135i Coupe echipat complet de HARTGE costa 48.162 euro, fara tva.

Via | Carscoop

Taguri: BMW, Hartge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru