Range Rover, masina ideala pentru o partida de vanatoare

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.09.2009
Tunerii de la Overfinch si producatorul de arme Holland & Holland si-au lasat amprenta pe actualul Range Rover, insistand asupra insertiilor din lemn in habitaclu.

Casa de tuning Overfinch si-a unit fortele cu unul dintre cei mai mari producatori de arme de vanatoare, Holland & Holland, pentru a da nastere unei versiuni de lux a modelului Range Rover Vogue. Casa de tuning si-a dezvoltat proiectul pe versiunea TVD8 si pe cea Supercharged de 5.0 litri si 503 cai putere, a modelului britanic.

Exteriorul a fost personalizat destul de timid, prin adaugarea unor jante cu finisaj negru si a unor ornamente cromate. Marile modificari vor fi ragasite insa la interior, unde Holland & Holland a instalat o cutie de arme si si-a inscriptionat numele pe volan. La randul lor, cei de la Finch au decorat habitaclul cu insertii din lemn nobil la nivelul plansei de bord, a portierelor si a consolei centrale. La cerere, Overfinch poate inscriptiona numele proprietarului pe volan.

Pentru a spori luxul si exclusivitatea, casa de tuning a gandit o configuratie neobisnuita a scaunelor, patru la numar, si a instalat un mini-bar. Rezultatul colaborarii dintre Holland & Holland si Overfinch va fi produs in doar 100 de exemplare si va fi disponibil de la un pret de 131.000 de euro in Europa.

via | Zercustoms

Comentarii (8)

  • Mircea
    La cate spatii pentru sticle si pahare are, l-ai putea lua sa-ti deschizi o afacere cu un bar mobil...
    7 0
  • @Mircea
    Exact.
    6 0
  • Adrian
    range
    Asta ne mai lipseste;tarani beti in range rover-uri negre de vanatoare.
    7 1
  • Marius
    Ultimul lucru pentru care as folosi masina asta ar fi pentru vanatoare ;))
    7 0
  • @Marius
    BRAVO!... O manifestare inutila de mascare a unuor frustrari si deficiente fizice si psihice... Cheers!...
    2 8
  • La vanatoare
    Dada...vanatoare,dar de ce?Probabil la o vanatoare de pitzipoance...
    2 1
  • haha
    numai buna de mers la meciul steua vs dinamo
    1 0
  • RANGE ROVER
    da frate io zis ca infintam o noua forma de vanatoare[distractie]datine la fiecare de aici care au cont cate un range rover si sa merem la vanatoare de loganuri prin bucuresti sasa is prea multe
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru