Recall de 550.000 de unitati Toyota in SUA

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.04.2008
Recall-record pentru Toyota in Statele Unite: aproape 550.000 de masini sunt chemate in service pentru defectiuni.

Esential

539.500 de unitati Toyota Corlla si Matrix vor fi rechemate in service in SUA.

Recall fara precedent pentru Toyota in Statele Unite. Constructorul japonez a hotarat sa recheme in service pentru verificari nu mai putin de 539.500 de unitati ale modelelor Corolla si Matrix produse intre 2003 si 2004. Recall-ul se refera exclusiv la versiunile cu geamuri laterale electrice, la nivelul carora poate sa apara o defectiune prin care geamul se separa de sistemul de deschidere.

Toti posesorii masinilor in cauza vor fi contactati prin telegrame de catre Toyota, urmand ca modificarile sa fie efectuate gratuit.

Taguri: Corolla, Matrix, Toyota

Comentarii (6)

  • Dar vai...
    Unde sunt toti agaricii care criticau dacia si masinile germane cand fac astfel de recall-uri? Sa vedeti si voi ca orice constructor are probleme nu doar cei ce nu va plac voua.
    0 0
  • Victor
    Lasa ma macar nu cheama masinile pt o problema grava cum era la Passat de avea problemne peste probleme, nu pt un geam amarat sau un cric basit la Dacia. E mare diferenta.
    0 0
  • Macr nu au probleme la motoare si alte piese importante cum au fost la passat acum.
    0 0
  • Clarkson
    telegrame?
    Inca se folosesc telegramele in State? Nasol :))De pe Reuters:Toyota will notify vehicle owners by mail, beginning in late April.GM said it would recall 122,598 Pontiac Vibe hatchbacks, which share the same platform with Toyota's Matrix and are built by GM in a joint venture with the Japanese automaker.
    0 0
  • 10 lei
    la passat nu afost o problema grava (Modelul Passat echipat cu transmisie automata este investigat pentru eventualele probleme la scutul termic ce poate intra in contact cu sistemul de evacuare in zona catalizatorului catalitic) la fiat a fost oprita productia 1 luna la punto pt 1.3 mjet si nimeni nu amai zis nimic (pt probleme lamotor)dar acum e o fita sa blamezi passat (si in general VAG) cand va ajunge orice grup auto la succesul lor atunci sa veniti sa comentati ! va luati renaulturi si fiaturi ca de ele aveti bani si tot ce e peste 20 mii euro e de cocalar (mai ales dc e nemtesc), daca asta place unui grup anume de oameni(stim noi care) asta nu inseamna ca producatorul respestiv e de cacao ! cand vor face si altii motoare w16 de 1001 HP, cand vor relansa altii marci precum lamborghini prin tehnologie (nu prin imagine) , cand vor face preferatii vostri phaeton-uri , r8-uri ,rs6 ,tt-uri, S3-uri, SUV-uri (de la chayenne si touareg la q7 si q5)s.a.m.d atunci sa veniti sa criticati zilnic VAG LA REVEDERE - frustratilor
    0 0
  • AndreiRN
    Corectitudine
    Vad ca lipseste de aici cele 100000 de GM-uri rechemate pt acelasi lucru dar produse de Toyota (Vibe). Un "surub" de la mecanismul geamului are posibilitatea de a se desfacea din cauza vibratiilor. Extrem de onorabil pt Toyota si GM sa faca acest recal si sa faca reparatiile cat mai rapid si gratis.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru