Recall penibil pentru Mercedes S-Klasse in SUA

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.03.2009
Mercedes este nevoit sa faca un recall in Statele Unite ale Americii pentru modelele S-Klasse din cauza unei greseli copilaresti a furnizorilor.

In urma unei greseli a furnizorilor de piese pentru S-Klasse, Mercedes este nevoit sa faca un recall al acestui model pe piata din Statele Unite ale Americii. Aceasta rechemare in service va afecta 54 de proprietari de S-Klasse. Problema vine de la modulele de inchidere ale portierelor.

Potrivit informatiilor oferite de Mercedes, modulele de inchidere ale portierelor fata au fost montate in locul modulelor de inchidere de la portierele din spate. Problema apare atunci cand usa din fata nu poate fi deschisa cu ajutorul manerului de pe portiera, iar usa din spate poate fi deschisa din interior chiar si cand este incuiata cu ajutorul sistemului de inchidere centralizata.

Avand in vedere ca vorbim de un model premium care inchide gama Mercedes in partea superioara a sa, presa de peste Ocean s-a intrecut in prezentarea recall-ului in termeni nu foarte blanzi, acestia mergand de la "penibil" la "idiot".

Mercedes s-a angajat sa verifice toate vehiculele care ar putea fi afectate si sa inlocuiasca gratuit elementele nepotrivite.

Via | Carscoop

Comentarii (25)

  • Bethurbazal
    Opinie
    Cred ca era mai bine sa folositi unul din termenii ”neplacut” sau ”suparator” care sunt sinonimi cu penibil. Acest ”penibil” are pentru majoritatea romanilor un inteles mult mai stanjenitor decat ceilalti termeni. Vorbim de un constructor cu o anumita reputatie si consider ca ar trebui sa folosim cu grija aprecierile.
    0 0
  • daca era dacia
    Imediat veneau meseriasii sa comenteze.
    0 0
  • costin
    @Bethurbazal
    Asta e si ideea. Tocmai pentru ca vorbim de un producator premium si nu de unul ca Cherry sau Hover, greseala asta e mai mult decat penibila.
    0 0
  • Decimus4u
    HA HA HA
    Invatati sa-i pronuntati numele acestei masini si apoi comentati. Presa abia asteapta sa se intampla chestii de genul asta ca sa mai scrie un aricol sau sa amplifice o situatie din simplu in PENIBIL. Intrebarea mea pentru cei care au scris acest articol este cat la suta din ce ati scris este cu cuvintele voastre? Daca aia din America au scris la vrajeala numai sa loveasca in Mercedes voi o luati de buna? Voi ati probat ceva din ce ati scris mai sus?
    V-as raspunde au dar astept de la voi un raspuns, chiar daca il stiu.........
    0 0
  • ca si cum nimic nu se intampla
    se va trece mai departe. De ce? Simplu, pentur ca este o stire negativa despre Mercedes, iar toti ii vad ca niste zei. Sunt tot fiare, angajatii fac greseli se vede destul de clar, daca esti intr-o masina ca aia nu esti indestructibil si nu ti se cuvine totul.
    Stati calcmi ca oricum nu ii va stirbi evenimentul asta din imagine, nu ii mai luati apararea de parca aveti actiuni acolo si visati in continuare al perfectiunea masinilor nemtesti.
    Pentru toti incuiatii care zic: "Pe lume exista Mercedes (sau BMW) si restul masinilor", nu mai fiti asa ingusti la minte.
    0 0
  • Decimus4u
    Crick
    Comentariul tau nu are nici o logica, vorbesti de 10 lucruri diferite si de fapt nu zici nimic. Stiu ca simti nevoia sa te bagi in seama dar pentru tine exista forum de Logan; asta te depaseste total si treci de la "penibil" la "idiot" vorba marelui Sebastian Toma Redactor Sef.
    0 0
  • 54 unitati
    la 54 de unitati nu prea poate fi vorba de recall.
    0 0
  • Mircea
    Asta a fost o greseala minora, care nu afecteaza nici siguranta clientului in trafic, nici comfortul acestuia, asa ca nu vad de ce se face atata tam-tam. Ok, si ce daca este Mercedes? Ei nu au voie sa greseasca? Tot respectul pt marca asta, masini scumpe dar care isi justifica investitia. Doar pt k nu poti sa deschizi usa din fata cand e incuiata nu este sfarsitul lumii. In fine, ne-au dat noua subiecte de discutie.
    Offtopic: sa nu uitam ca Dacia a facut o gafa muult mai mare, cand o serie intreaga de masini aveau probleme cu ABS-ul. Asta da problema
    0 0
  • Bayerische
    MOTOREN
    ALDE ZDRULA.
    ASTA NU E MOTIVA CA SA NU EXISTA NUMAI 2 MARCI IN LUME.
    MERCEDES-BENZ SI BMW.
    0 0
  • LOGAN
    Tot Loganu' e ami bun. Cel mai tare
    0 0
  • iulian
    @Decimus4u
    ...."marelui Sebastian Toma Redactor Sef. "-----interesanta expresia. Cred ca obtii usor viza de china ca sa mai proslavesti ceva pana iti revii......."succesuri "!!!!
    0 0
  • Andrei.
    sunteti voi penibili
    A gresi e omeneste ! Daca facea dacia o asemene a greseala nu se mediatiza !!! A facut-o mercedes . So what? Poate cel care a facut greseala a fost intr-o perioada de stres de neatentie se paote intampla oricui ! Invatati sa fiti mai intelegatori, sa 'va iubiti aproapele' nu sa criticati si sa va mancati intre voi. Unde o sa ajunga societatea asta..mai rau ca in jungla ! Facetie xact cum face un parinte idiot cu un copil care s-a lovit jucandu-se, dupa ce ca il doare mai urla si ma-sa sau ta-su la el si il mai ameninta ca il bate, pedepseste etc !
    0 0
  • drepteanu'
    Tot cu noi..
    Sa traiasca Loganu' !!!!
    0 0
  • hehe
    Ce usor luati apararea celor de la Mercedes... fratzilor, nu uitati ca la pretul lor, orice greseala, cat de infima, ii duce in zona penibilului, orice ati zice... e normal sa-i consideri asa cand dai un sac de euroi pe o astfel de masina, sa ai pretentii...nu? Asa ca incercati sa fiti realisti, nu comentati aiurea..!!
    0 0
  • pit 75
    se intampla
    Se intampla la toate firmele, ceea ce este important este sa faca rechemarile astea si sa remedieze.

    Cine stie cate defecte sau greseli au si masinile noastre cu care umblam zilnic si inca nu stie nimeni... viata se poate sfarsii oricand, din greseala.

    Bye
    0 0
  • ol
    pasi yo ii puneam sa-mi schimbe masina ca dracii ii lua! chit ca a aveam busit zdrelita nu ma interesa! din cauza lor era!
    hehe
    0 0
  • oftica
    Mie la Renault nu mi s-a intamplat asa ceva. Si a costat de 10 ori mai putin. :))))))
    0 0
  • totusi
    Decimus4u........daca taceai.....cred ca ite este cunoscuta expresia pana la capat, cum reusiti sa transformsti orice stire intr-o razbunare personala, in care eroul principal eviden.......LOGAN,
    stirea e cu totul alta, si daca as fi in locul proprietarilor chiar daca nu imi va surade curand, si eu as fi un pic deranjat, totusi pana sa ajunga la client masina trece un control riguros, chiar si de s-ar fi intamplat la Dacia nu ar fi placut, nemaivorbind de Mercedes....................
    0 0
  • interesant
    dintr-o stire a carui EXCLUSIV personaj discutat era MERCEDES s-a ajuns la logan. Refulari, obsesii, inconstienta, incompetenta impertinenta, infantilism si se poate continua, toate dovedite de comentariile "la subiect" gandite profund si scrise inteligent. A, cum se spune? a da, succesuri!
    0 0
  • carcotasilor
    Sa nu omitem faptul ca e vorba de Statele Unite, iar in tara tuturor tampeniilor si idiotilor orice e posibil, pana si incurcarea sistemelor de inchidere a usilor. Aceasta e o greseala "americana", a carei relevanta nu o vad in a desconsidera una din cele mai longevive si de succes marci auto din lume. Degeaba vorbiti de Mercedes daca nu ati condus unul.
    0 0
  • Asta ca sa va convingeti si voi de calitatea Mercedes din acesti ani.
    Din moment ce faci instalatii electrice, scaune si alte cele pe la diversi cotetari din romania nu poti sa te astepti la calitate, in schimb au preturi de te dau pe spate. Fac pariu ca banii pe care ei ii cheltuiesc pt producerea unei masini este un sfert din pretul de vanzare de la distribuitor.
    0 0
  • presa
    "presa de peste Ocean" ar trebui sa faca comentarii de genu la masinile lor ineficiente. Gunoaie de 40.000 cmc "penibile" si "idioate". Cum sa nu atace ei un producator de prima clasa european, care i bate oricand la ei acasa? (evident pentru o greseala mai mult decat minora, daca o putem numi asa)
    0 0
  • @bbb
    bbb nu prea conteaza la ce cotetari din ce tara iti fabrici unele piese, atata timp cat ai specificatiile si standardele tale ca beneficiar (in cazul asta Mercedes), iar cu privire la calitatea Mercedes nu prea cred ca e un lucru discutabil. Daca Mercedes nu face masini de calitate, atunci nu stiu cine face. (sper ca nu o sa imi raspunzi "Rolls Royce" sau chestii de genu)
    0 0
  • ieseanu
    la pomul laudat
    Parerea mea sinera, este ca deseori cind achiztionam o masina,noi platim si firma, renumele....ceea ce ma frapeaza este ca pana a iesi din fabrica o masina, trece printr-o mie de teste... , o greseala totusi minora, afecteaza totusi o imagine.... e minora de fapt... dar e jenant ptr o achizitie de 100.000 de euro... Dai un ban dar stai in fata!!
    0 0
  • pai daca ansambleaza un negru masina...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru