Reclama: BMW M3 Cabrio ataca Mercedes SL

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.05.2008
BMW a realizat un spot publicitar pentru M3 Cabrio in care ataca direct concurenta lui Mercedes SL.
Taguri: BMW, M3, M3 Cabrio, Mercedes, SL

Comentarii (4)

  • Gogu Infologu
    M3 vs SL ??!!
    "BMW a realizat un spot publicitar pentru M3 Cabrio in care ataca direct concurenta lui Mercedes SL"
    de cand pana cand M3 concurent pentru SL? Nici macar cu SLK nu se poate compara.
    0 0
  • De ce nu?
    De ce nu poate fi M3 un concurent pentru Mercedes SL? Sigur, un SL costa dublu decit un M3, dar la preformante se compara, ambele sunt Cabrio, ambele sunt sport, ambele fac parte din segmentul Premium, cred ca sunt competitori. Faza cu SLK este cam ridicola, VW Eos face concurenta unui SLK, M3 este mult peste.
    0 1
  • Gogu Infologu
    pentru Blitz
    Pentru ca M3 e un cabrio de clasa medie, iar SL un roadster GT... faza cu performantele asemanatoare e trasa de par. Sunt multe modele cu performante asemanatoare care nu se pot compara, deoarege fac parte din calse diferite.
    Finalul no coomment, perla asta merita pusa in rama. Ca sa-ti dau o explicatie, nu se compara doua modele si nici nu se declara concurente pentru simplul fapt ca au hard-top rabatabil. Asa as putea spune ca 207 CC RS (daca exista) e mai bun decat M3 ca costa doar junate :P
    1 0
  • m3 vs sl haha
    pai cum sa compari m3 cabrio cu sl, m3 nu are "fata" de roadster, daca-l comparau cu clk cabrio mai ziceam, si gogu are dreptate, si slk-ul arata mai bine la capitolul cabrio, deci hai ca a fost tare asta, cand iti cumperi o masina cabrio sigur o iei pentru look si pentru a atrage privirile, performante are m3-ul, dar aspect... permiteti-mi sa rad :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru