Renault Laguna GT vine la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.02.2008
Renault va dezvalui la Geneva, pe langa noul Koleos si Twingo RS, o versiunea sportiva a modelului Laguna.

Renault pregateste inca doua noi premiere pentru Geneva, dupa ce a anuntat deja prezenta proaspat lansatelor modele Koleos si Twingo RS.

Constructorul francez va dezvalui un nou concept, despre care nu se cunosc momentan date tehnice si nici macar carui segment de piata se adreseaza. Misterul ar urma sa fie spulberat oficial pe 4 martie in prima zi de presa a salonului elvetian.

Cealalta premiera Renault va fi o versiunea de performanta a actualei Laguna, botezata GT. Aceasta ar urma sa beneficieze in premiera de sistemul de directie care actioneaza ambele punti, fata si spate, dezvoltat si perfectionat de divizia de performanta Renaultsport.

Acesta sistem permite virarea tuturor celor patru roti ale vehiculului, in paralel sau in opozitie. Primele informatii ale versiunii sportive Laguna GT vor fi dezvaluite cel mai probabil maine printr-un comunicat de presa oficial.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru