Renault Megane Coupe alearga in NFS Undercover

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.10.2008
Noua editie a jocului NFS Undercover va marca prezenta unei alte premiere recente in lista de masini: Renault Megane.

Despre Need for Speed Undercover se stie deja ca va debuta oficial pe 21 noiembrie. Fanii simulatoarelor auto asteapta o noua serie in care premiere ca Nissan 370Z si Porsche 911 GT2 vor face legea.

Lista noutatilor se va imbogati insa cu un nou model, lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, care abia s-a incheiat. Este vorba despre varianta coupe a noii generatii Renault Megane, care va incerca sa faca fata celor mai noi provocari in orasul virtual Tri-City Bay Area. Ea Sports a lansat in acest sens si o serie de imagini si un clip de prezentare a masinii in interiorul jocului.

Vezi video mai jos...

Comentarii (4)

  • ~!~TEXAN~!~
    probabil
    probabil ca o sa il poti modifica in asa fel incat sa bati un SLR ... ceea ce e foarte trist ... oricum ... baietii destepti saluta masinile care sunt pamant de flori ... personal am acasa un w124 260E care rupe gura , mai are un pic si face 20 de ani ... si tot e mai bun in comparatie cu o frantuzeasca de acum ... hai sa fiti de ras
    0 0
  • da si eu am si 124 200 e si 405 2.0 si sunt multumit de amandoua,la 405 motorul are 600 000 de km si merge de rupe pamantul!!!
    0 0
  • nfs
    trebuie sa fie tot timpul imbecili, care, indiferent de tema articolului sa spuna ca au masini germane cu 1 milion de km care-s mai bune decat alea frantuzesti cu 0 km, era de fapt inevitabil
    0 0
  • Frumos
    deci merge si pe 512 rami ??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru