Renault Megane Coupe dezvaluit la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.10.2008
Renault a dezvaluit la Paris noul Megane Coupe.

Esential

130 cai putere dezvolta noua motorizare 1.4 TCe de la Renault.

Renault a dezvaluit la Paris noul Megane Coupe. Desi este creat din varianta cu 5 usi a noului Megane, Coupe a fost complet restilizat de la blocurile optice in sus. Acesta are o garda la sol miscorata cu 12 mm fata de varianta cu 5 usi.

Inginerii Renault au modificat si sasiul lui Megane Coupe pentru a il face mai performant. Suspensiile au fost intarite si a fost adaugata o bara anti-ruliu cu un diametru mai mare. Noul Megane Coupe este cu 8 kg mai usor decat predecesorul sau.

Gama de motorizari diesel cuprinde unitati propulsoare care dezvolta intre 86 si 160 cai putere, in timp ce gama motoarelor pe benzina se restrange la un motor de 1.6 litri si 110 cai putere, un motor de  2.0 litri si 140 cai putere, precum si un motor TCe care dezvolta 180 CP.

Motorul de 2.0 litri 16V va fi disponibil inca de la lansare cu o transmisie manuala cu sase trepte, in timp ce transmisia automata CVT va fi disponibila ulterior.

Noua motorizare supraalimentata de la Renault, de 1.4 litri TCe, care dezvolta 130 CP va fi adaugata gamei in primavara anului 2009. In functie de versiune, Megane Coupe va fi echipat cu o cutie de viteze cu cinci sau sase trepte, sau cu transmisia automata CVT.

Via | Carscoop

Taguri: Coupe, Megane, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru