Renault pregateste un Logan made in Rusia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.03.2008
Un oficial al fabricii Renault din Rusia a declarat ca din 2010 vor produce o noua versiune a modelului Logan.

Esential

6 versiuni de modele vor exista in cadrul programului Logan.

Renault va produce din 2010 o noua versiune a modelului Logan in uzina Avtoframos din Rusia.

"Renault intentioneaza sa inceapa construirea unei noi versiuni a Logan in uzina Avtoframos din Moscova la sfarsitul anului 2009 ori inceputul lui 2010", a declarat managerul responsabil cu logistica la Renault Rusia, Antoine Zeiger, transmite Mediafax.

Oficialii Dacia au confirmat ca noi modele bazate pe platforma Loganului vor fi construite in Rusia. In prezent, modelele dezvoltate de Renault si Dacia in programul Logan sunt Logan Sedan, MCV (break), VAN, Pick-Up  si Sandero. 

Al saselea model dezvoltat in programul Logan va fi un SUV, a carui lansare este planificata la sfarsitul anului 2009.

Comentarii (5)

  • Bravo frate, asa arata o marca de talie mondiala.!!
    0 0
  • Dumitru
    titlu
    Titlul nu este tocmai inspirat.Logan "made in Rusia" exista deja de aproape trei ani, sub marca Renault. Ceea ce inteleg din stire este ca uzina din Moscova (Avtoframos) va produce, de la anul, si o alta versiune de caroserie prevazuta in programul Logan.Daca aceasta va fi viitorul SUV sau Sandero, ramane de vazut - eu as paria mai curand pentru SUV.
    0 0
  • Multi...da prosti!!!
    Deja e plina romania de prosti carew shi-au luat tepe de la renault-dacia! Cati nu plang in pumni ca au facut prostia sa-si cumpere NOVA, SOLENZA si, mai nou, SUPER TEAPA LOGAN? Bai fraierilor! De unde o sa dati zeci sau chiar sute de milioane sa reparati rablele voastre? Stiati ca reparatia unei pseudomasini de asta e mai scumpa ca reparatia unui Mercedes? De ce nu va desteptati si inainte de a va lua o superteapa de asta nu mergeti voi frumusel sa discutati cu un mecanic serios de la un service mai marisor sa vedeti cat va costa reparatiile dupa ce prostia de logan...etc iese din garantie? O sa ramaneti uimiti! De ce credeti ca cei de la renault dau doar un an garantie loganului?Puneti-va intrebarea asta in conditiile in care masini apropiate ca pret de rablele produse de renault au perioade de garantie care pleaca de la 5 ani shi ajung pana la 7-10 ani!Asata nu va da de gandit?DESCHIDE OCHII ROMANE PROST CA DE NU VEI DESCHIDE BUZUNARUL!
    0 0
  • altu care se crede mai destept
    bai crek tu esti idiot rau, se vede k nu ai masina doar stai si visezi in fata calculatorului ia du te tu si intreaba cat costa revizia si piesele de schimb la mercedes si la dacia k sa te lamuresti
    0 0
  • cu riscul de a parea misogin
    alexa sper ca esti fata! asta ar fi singura ta scuza...chiar si-asa puteai sa taci. multi cred ca daca ne-am castigat la revolutie dreptul de a vorbi, acum trebuie sa facem "uz" de el oricand, chiar cand suntem pe dinafara. la politica, fotbal si masini daca nu ai o parere nu existi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru