Feedback

Renault Twingo Miss Sixty - ediţie specială pentru femei

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 24.09.2010
Francezii de la Renault împreună cu casa de moda italiană Miss Sixty au creat o versiune pentru femei a lui Twingo. Aceasta poartă denumirea de Twingo Miss Sixty şi va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Constructorul francez Renault va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris o versiune specială a lui Twingo, botezată Miss Sixty. Aceasta a fost special concepută pentru femei şi este creată în colaborare cu casa de modă italiană Miss Sixty. Ediţia feminină a lui Twigo poate fi comandată în culoarea Bohemian Pink sau negru perlat.

La interior, designerii micuţului model francez au ales să îmbine nuanţele de roz cu negru. Ramele vitezometrului şi a turometrului au fost colorate în roz, aceeaşi nuanţă fiind folosită şi pentru cusăturile volanului îmbrăcat în piele. De asemenea, versiunea feminină a lui Twingo dispune şi de logo-ul casei de modă italiane.

Renault Twingo, cel mai mic model produs de constructorul din Hexagon, şi-a început cariera în lumea auto în anul 1993, iar de atunci şi până astăzi francezii au vândut aproximativ trei milioane de exemplare ale acestuia. Colaborarea dintre Renault şi casa de modă Miss Sixty stă sub sloganul "Obrăznicie pentru unii, ironie pentru alţii".

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru