Renault va prelungi perioada de productie a lui Clio Campus

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.06.2009
Renault este nevoit sa prelungeasca perioada de productie a modelului Clio Campus pentru a putea raspunde cererii inregistate pentru acest model.

Renault a anuntat ca va mari productia lui Clio Campus de la fabrica sa din Flins. Astfel, modelul va fi produs pana in luna decembrie a acestui an, pentru a putea raspunde cererii neasteptate care a venit in urma primelor de casare oferite in  Franta. Renault va produce inca 4.000 de unitati suplimentare ale modelului Clio Campus.

Initial, producatorul francez dorea sa produca circa 8.000 unitati din iunie pana in octombrie, pentru a nu renunta la angajatii sai si pentru a elibera din capacitatea de productie a fabricii sale din Novo Mesto, Slovenia. Aceasta stategie avea rolul de a mentine locurile de munca ale angajatilor din Franta pe perioada in care cererea era scazuta, iar fabrica din Slovenia putea sa produca modelul Twingo la capacitate maxima.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru