Roewe 550, sedan chinezesc de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.03.2008
Roewe, chinezii care au cumparat drepturile brandului britanic MG Rover, vor dezvalui luna viitoare un sedan de lux.

Esential

2005 este anul in care Roewe a cumparat toate drepturile asupra brand-ului britanic MG Rover.

Salonul Auto de la Beijing va marca premiera mai multor modele pregatite de constructorii chinezi pentru piata locala, americana si europeana. Este si cazul celor de la Roewe, deveniti celebri in 2005 cand au cumparat drepturile de productie ale brandului britanic MG Rover.

Dupa ce au revenit in atentia publicului cu sedanul de lux 750E, bazat pe Rover 75, chinezii de la Roewe pregatesc un al doilea sedan pentru piata chineza si europeana. Este vorba despre versiunea de productie a conceptului W2, botezata Roewe 550, gata sa fie dezvaluit publicului luna viitoare la Beijing.

Versiunea de productie vine cu un look frontal complet restilizat si cu pretentia unui sedan de lux gata sa cucereasca publicul asiatic si nu numai.

via | CarScoop

Taguri: Roewe, Roewe 550, Rover

Comentarii (5)

  • ALX CT
    Sunt deschis la idei noi,sa vedem ce stie.
    0 0
  • AndreiRN
    Frumos
    Lini elegante si o marime potrivita. O sa se vanda bine.
    0 0
  • Frumoasa schimbare de atitudine.
    Cum se face ca automarket care prezenta copiile chinezesti ca pe niste copii acum le face o prezentare frumoasa si pozitiva? Va indreptati catre pozitia de a accepta ideea acestor sicrie pe strazile europei? E adevarat ca modelul de mai sus e posibil sa nu fie copie identica, dar percep aceasta pozitie de toleranta ca pe inceputul unei atitudini inadmisibile.
    0 0
  • neamtzu
    mi se pare ca fata e inspirata din VW Scirocco 2008 si fundul pare de lexus IS. nu arata prea chinezesc. arata ca ceva venind de la o firma europeana
    0 0
  • prudentul
    mi se pare mie sau...
    ...începe invazia? Peste caţiva ani chinezii vor fi o forţă de luat în seamă în domeniul auto. Dacă-şi vor pune la punct şi partea de siguranţă, cred că vor avea o felie de piaţă semnificativă. Deja designul a evoluat sensibil în bine în doar un an-doi (nu mă refer la copiile neruşinate dupa alte mărci europene).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru