Rolls Royce Ghost va primi trei versiuni noi de caroserie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.12.2010
Constructorul britanic Rolls Royce pregăteşte trei versiuni noi de caroserie ale modelului Ghost. Este vorba despre o variantă cu ampatament mărit, o versiune cabrio şi una coupe.

Constructorul de lux Rolls Royce pregăteşte o surpriză de proporţii pentru împătimiţii acestui brand. Conform oficialilor britanici, modelul Ghost va primi trei variante noi de caroserie care vor fi disponibile în următorii trei ani. Vorbim despre o variantă cu ampatament mărit, o versiune coupe şi una cabrio.

În ceea ce priveşte versiunea cu ampatament mărit, aceasta a fost deja surprinsă de aparatele de fotografiat în timpul testelor realizate de inginerii britanicilor. Pentru a putea crea o astfel de versiune, designerii Rolls Royce au mărit montantul B, plafonul a suferit şi el câteva modificări, iar portierele spate au fost alungite. Debutul lui Ghost cu ampatament mărit va avea loc la jumătatea anului viitor. Celalate două versiuni pregătite de britanici îţi vor face apariţia la scurt timp după debutul variantei cu ampatament mărit.

Planurile celor de la Rolls Royce nu se opresc aici, întrucât, britanicii se gândesc şi la o versiune hibridă a lui Ghost.

"Anul viitor vom evalua introducerea unei propulsii alternative. De asemenea, vrem să aflăm la ce se aşteaptă clienţii noştri", a declarat Torsten Muller-Otvos, director executiv Rolls Royce.

Via | EgmCarTech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru