Rolls-Royce Hyperion este de vanzare

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.04.2009
Rolls-Royce-ul unicat creat de Pininfarina este de vanzare contra sumei de 4.5 milioane de euro.

Pininfarina a prezentat un model Rolls-Royce unicat la Editia 2008 a Concursului de Eleganta organizat la Pebble Beach. Acest model este bazat pe Drophead Coupe si se numeste Hyperion. Automobilul a fost creat pentru un client privat si este unicat.

Se pare ca posesorul acestui vehicul s-a hotarat sa vanda opera Pininfarina, pretul de vanzare fiind de 4.5 milioane de euro. Pe langa acest automobil, cumparatorul va primi si un ceas de mana special, creat de Girard-Perregaux, care are un suport special in bord.

Spre deosebire de Drophead Coupe, Rolls-Royce Hyperion nu are locuri in spate, iar pabrizul a fost mutat cu 400 milimetri inspre ocupanti. Dat fiind modificarea radicala aplicata parbrizului, si locurile au fost mutate mai in spate, motiv pentru care bancheta din spate a fost eliminata. Modelul are usi cu deschidere inversa si un acoperis din panza. Pe langa asta, design-ul caroseriei este creat de Pininfarina.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (3)

  • cea mai urata masina
    0 1
  • Frumoasa masina,liniile sunt fluente,forma e corecta (dupa parerea mea) pentru o masina de elita,Banuiesc ca motorizarea este tot de la RR.Eleganta,stil si simplitate si culoarea e buna. :)
    Salut
    1 0
  • pret?
    De banii aia iti cumperi o flota de Maybachuri customizate si intretinerea lor pe 20 de ani. Nu-i atat de exclusivista masina sa coste banii aia.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru