Rulota concept pentru Mini Clubman

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Mini si Republic of Fritz Hansen si-au dat mana pentru scoate la lumina un concept bazat modelul Clubman si rulota Airstream Trailer.

Cine se gandea ca un MINI se poate descurca mai greu cu o rulota de mari dimensiuni va trebui sa isi reevalueze pozitia dupa ce va vedea exercitiul de design ce urmeaza a fi expus in perioada 22-27 aprilie la Milano, in cadrul evenimentului Interni Design Energies.

Conceptul Mini Cooper S Clubman Airstream Trailer a fost creat de constructorul britanic in colaborare cu producatorul danez de mobila Republic of Fritz Hansen. Studiul de design se vrea a fi o baza mobila pentru surferi si pentru cei care adora marea.

Exteriorul rulotei si al modelului a fost personalizat cu o serie de viniluri galbene. In interiorul casei pe roti se vor regasi mese si scaune, mobilier de inalta calitate, si chiar doua placi de surf. Detaliul cel mai ingenios este insa deschiderea laterala a rulotei care desfasoara in exterior un pat .

In interiorul Clubman-ului, designerii de la Republic of Fritz Hansen au renuntat la bancheta spate in favoarea unor suporturi speciale in care se pot transporta pana la patru costume de scafandru.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • FRUMOS
    Frumos tare de tot...este inspirat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru