Saab Fashionista, concept hibrid bazat pe Chevy Volt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Un tanar designer a dat nastere conceptului Saab Fashionista, un coupe cu patru locuri bazat pe platforma hibridului Chevrolet Volt.

Chiar daca situatia economica actuala nu favorizeaza deloc constructorul suedez Saab, acest lucru nu ii impiedica pe tinerii designeri sa viseze la concepte ecologice cu logo-ul scandinavilor. Un tanar designer s-a gandit sa dea nastere unui concept Saab dezvoltat pe platforma hibridului Chevrolet Volt.

Mayeul Walser, autorul schitelor, a vrut sa arate tuturor ca un hibrid poate prelua si forme agresive, sportive. Tanarul si-a imaginat conceptul ca fiind un coupe cu patru locuri, orientat catre segmentul premium, capabil sa combine aspectul futurist cu eleganta produselor gandite de case de design cu renume: Chanel sau Karl Lagerfeld.

Desi este bazat pe platforma lui Volt, tanarul de 24 de ani a gandit un tren de rulare hibrid, compus dintr-un motor V6 si o unitate electrica, intreg ansamblul fiind capabil sa livreze 300 de cai putere.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru