Scion Hako, concept SF

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 20.03.2008
Scion a prezentat la Salonul Auto de la New York un concept bizar si obscur denumit Hako.

Scion a dezvaluit la Salonul Auto de la New York conceptul Hako. Marca aflata in patrimoniul Toyota a specificat ca prototipul Hako reprezinta un studiu de design si nu configureaza un viitor model.

Scion Hako poate fi descris printr-o infatisare bizara, dominate de forma cubica, fara pic de aerodinamica. Forma grosolana se afla in contrast cu dimensiunile oglinzilor laterale, care conform japonezilor “sunt inspirate din masinile de curse”.

Sursa de inspiratie pentru oglinzile laterale este nepotrivita in contextul in care parbrizul este vertical, iar acoperisul drept.

Interiorul lui Hako pare a fi mai bine legat si mai coerent, in comparatie cu exteriorul. Cu o nuanta futurista,cock-pit-ul poate fi comparat cu interiorul unei nave spatiale din viitor.

Gadget-urile de ultima generatie si joystick-ul pe post de schimbator de viteze sunt ultimele detalii ale unui concept desprins parca din filmele stiintifico-fantastice.

Via | Scion 

Taguri: Scion, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru