Se pregateste limuzina Lamborghini Gallardo

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.07.2008
Britanicii de la Stretchlimousine au anuntat ca vor dezvalui in scurt timp o limuzina Lamborghini Gallardo

Dupa ce in cursul zilei de astazi va anuntam ca britanicii de la Stretchlimousines au decis sa vanda limuzina Ferrari pe eBay, revenim cu o noua stire despre exemplare exotice ce urmeaza sa fie transformate in modele de lux.

Dupa experienta cu exemplarul 360 Modena, pentru care au fost actionati in instanta de catre Ferrari, britanicii pregatesc acum o noua limuzina. De aceasta data este vorba despre un etern rival al Calutului Cabrat, un Lamborghini Gallardo.

Stretchlimousine nu a dezvaluit inca nici o informatie oficiala despre dimensiunile sau motorizarea viitorului sau produs, insa va vom tine la curent cu cele mai noi informatii despre derularea proiectului.

via | Carscoop

Comentarii (11)

  • Mirica Junior
    alo tovarasi
    Bre iar dormi. Vezi ca BMW a publicat de vreo 2 ore detalii fi fotografii cu noua serie 7. Lasa stirile de nimic, treci de pe speculatii pe oficial.
    0 0
  • ...
    Detalii si informatii despre BMW Seria 7 au fost publicate inca de ieri, dar si in cursul zilei de astazi. Urmariti Automarket si schimbati tonul comentariilor altfel nu veti mai beneficia de acest drept. Multumim!
    0 0
  • ce uameni, intra din ani in pasti si sar cu gura ca cica nu s-au pus ultimele stiri..., auzi Mirica, nu te costa bani ca intri si vezi ultimele stiri aici, nu-ti place, nu mai intra!!!
    0 0
  • mrrrr ne-am suparat
    Detalii si informatii despre BMW Seria 7 au fost publicate inca de ieri, dar si in cursul zilei de astazi. Urmariti Automarket si schimbati tonul comentariilor altfel nu veti mai beneficia de acest drept. Multumim! HAHHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
    0 0
  • prostie..
    Vedeti? De asta merge tara noastra cum merge, pentru ca unii vorbesc numai ca sa se afle in treaba, fara sa caste ochii sau iau peste picior niste oameni care probabil ca se chinuie, intr-o oarecare masura, sa tina acest site.
    Nu, nu iau apararea Automarket, ca nu's nici ei mereu actuali si la zi, mai fac si greseli, e vorba NUMAI de bun simt si respect pentru munca unor oameni. Atat.
    0 0
  • sunshine64sm
    Problema doagelor
    E clar ca britanii s-au cam tzacanit, dupa limuzina Ferrari, acuma o trecut sa-si bata joc de Lamborghini. Eu nu stiu ce e in capul lor. Prostia vad ca nu are limite. Dar mai prosti sint aceaia care mai si cumpara prostia aia de masina. E clar ca la toti le lipseste o doaga... sau chiar mai multe...
    0 0
  • lol
    yo astept Logan Limo
    0 0
  • ALOOO!!! Bogdan Mirica, ne ameninti?
    Cum adica "schimbati tonul comentariilor altfel nu veti mai beneficia de acest drept." ???

    1. Ai auzit de libertatea de expresie?

    2. Criticile pe care le citesti tre sa te faca sa fii mai sever cu tine. Si asa va scremeti sa fiti rapizi si lasati impresia de amatorism, chiar de incepatori in unele cazuri.

    3. Aveti o baza de date prost facuta? Recunoasteti! Daca nu, scoateti mesajele cu obscenitati. In rest, NE EXPRIMAM CUM VREM NOI SI PE CE TON VREM NOI!!!! CLAR????

    4. Daca nu mai vreti hit-uri pe site-ul vostru, sau sa va scada cu 60-70%, scoateti commentul. NU AVETI CURAJ!!! Se duce de rapa toata munca voastra!!! cum iti permiti sa ne ameninti ca va taiati craca de sub picioare? Ne crezi prosti? Asta e target-ul vizitatorilor vostrii? Prostii????

    5. Nu uitati ca ati inceput sa va faceti reclama prin SPAM! Care e ILEGAL!!! Eu asa am intrat prima data la voi pe site, dupa ce am primit SPAM de la voi, nu m-am inscris in baza voastra de date SI MA SPAMATI IN CONTINUARE. Nu! Nici vrajeala cu site-urile partener nu merge.

    Deci cand iti mai vin idei de-astea marete sa iti ameninti cititorii, TINE-TI GURA!!!

    Munciti cu grija, nu cu picioarele, incercat macar sa lasati impresia ca vreti sa fiti profesionisti si nu mai puneti la inima toate comentariile critice ale cititorilor, decat daca sunt indreptatie. Si atunci luati atitudine fata de voi, nu fata de ceilalti!

    Atentie foarte mare cum va comportati cu noi de acum incolo!!! DA! Noi va putem ameninta pe voi si nu invers! Mare atentie!!!
    1 0
  • penibil
    stupid. penibil. patetic
    mai stie cineva de stirea aia cu ferrari hatchback ?...de la olandezi ?... asta e si mai si
    0 0
  • Andrei
    MAI BINE SA SE OCUPE DE CLIMA
    BUna ziua, mai bine ar ajuta la diminuarea schimbarii climatice...ei se ocupa sa faca bolizi ptr. acei cativa care isi permit sa o cumpere...ptr. bogatani....tocmai cei care ne-au umflat moaca si plamanii de gaze, petrol si noxe.......Lumea nu are bani, UE sta prost, America e slab cotat si vazuta si ei ne fraieresc cu d-astea......MAi bine sa faca masini electrice...sunt ticniti.....mai bine scrieti despre altceva....(o sa ziceti capiata auto de lux e in crestere in romania) poftim ??? saracie vanata la noi....
    0 0
  • badyon
    fake
    Asta e tare!!!
    Sa faci un subiect de stire pe baza unei poze trucate!!!
    :)) lol
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru