Limuzina Ferrari, de vanzare pe internet

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.07.2008
Ferrari-ul 360 Modena transformat in limuzina de o companie britanica a fost scos la vanzare pe eBay cu 250.000 $.

Esential

250.000 de dolari este pretul de pornire al limuzinei Ferrari, scoasa la licitatie pe internet.

La inceputul acestui an va dezvaluiam conflictul iscat intre Ferrari si o companie britanica specializata in modificarea modelelor exclusiviste. Britanicii reusisera sa surprinda publicul cu un exemplar 360 Modena transformat in limuzina.

Modelul a fost sectionat in zona mediana si a primit un habitaclu mai lung cu trei metri creat in totalitate din fibra de carbon. Astfel, capacitatea de transport la bordul lui 360 Modena a crescut de la doua la sase persoane. In ciuda acestor modificari, limuzina era inca capabila sa atinga 267 de km/h.

Italienii s-au aratat contrariati de isprava firmei de tuning si a actionat-o in judecata pentru folosirea insemnelor Calutului Cabrat pe ceea ce ei considerau a fi o "monstruozitate".

Actionarea in instanta a fost probabil o lovitura prea mare pentru britanici, care au decis sa scoata la vanzare limuzina. Ea este disponibila pe internet cu un pret de pornire de 250.000 de dolari.

via | WorldCarFans

Comentarii (11)

  • sunshine64sm
    Trenulet de jucarie
    Idioata modificare, total facuta fara cap. Conceptia de baza e tipic pentru doua locuri, dar ce-o iesit dupa modificare cu greu se poate spune masina. E o porcarie. Si cum stau inca cele 4 persoane in spate ? Inghesuite ca intr-un trenulet de jucarie. Ce ma intereseaza pe mine cracii la blondele alea cu gura pina la urechi ? Si din spate nu se mai vede nimic afara. Mare prostie de masina. Face numele Ferrari de rusine.
    1 0
  • fasss
    adevarul e ca au stricat frumusete de masin, cei de la ferrari p0t sa ii pupe in p... , la cumpararea masinii nu semnezi nicaieri canu o poti modifica. .!.
    0 0
  • matematica
    Grea matematica sunt 8 locuri nu 6.
    0 0
  • ideea e super tare da cum au pus locurile e sec, k in tramvai sau microbuz (cum vreti sa o luati), la o limuzina sa pun altfel, da cine stie cum au gandit faza.si in privinta judecatii, nu prea mi se pare k pot castiga daca ne gandim k omu a dat banii p ea si poate face din acel moment ce vrea el , si sa o buseasca de un zis.
    0 0
  • Andrei
    Alte articole please...NEXT
    Buna, lasati-ne cu de astea suntem in romania.....ceva pe buzunarul nostru prezentati-ne nu ne faceti sa visam fara rost...
    0 0
  • badyon
    bleah
    Arata oribil!!!
    Parerea mea!
    Dintr-un super car au facut o caruta!!!
    0 0
  • mata'npinge careu
    hai la caruta cu voi
    niste tarani nu stie nici sa vb si zice ca nu place masina aia...la oi ma ca ati vrea voi sa aveti asa masina.....asa ca mai lasati comenturile aiurea ca nu aveti bani nici de o dacie.
    1 0
  • asta ii autobuz nu limizita
    1 0
  • NuConteazaNumele
    LoL :))
    Lol ):))) au strikat o super masina
    0 0
  • CIPRIAN
    UAUUUU
    CARE ESTE FARMECUL ACESTEI LIMUZINI
    1 0
  • andrei
    carr
    arata super mar interesa dar problema e pe ce strazi o plimbi la noi ????nu merita distrusa este o limuzina de viteza la noi 50 km la ora asa ca deocamdata nu este pt.Romania dar in curind?'cine stie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru