Ferrari intenteaza proces unui britanic

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.03.2008
Ferrari a amenintat cu trimiterea in judecata a unui britanic care si-a construit o limuzina dintr-un 360 Modena.

Esential

267 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge limuzina britanicului.
6 metri masoara in lungimea limuzina lui Dan Cawley.

Constructorul italian Ferrari este foarte reticent in privinta tuningului executat pe modelele sale, mai nou Scuderia amenintand cu trimiterea in judecata a unui englez care a creat una din cele mai rapide limuzine.

Dan Cawley, un britanic de 36 de ani din Cheadle, Manchester, a impresionat publicul, in urma cu cateva luni, cu limuzina sa Ferrari. Cawley a cumparat un Ferrari 360 Modena pe care l-a modificat adaugand o insertie din fibra de carbon, lunga de 3 metri.

La final, limuzina italiana a ajuns sa masoare 6 metri dar a pastrat performantele motorului. Potrivit proprietarului, masina reuseste sa atinga o viteza maxima de 267 km/h.

Avocatii constructorului italian pretind ca limuzina britanicului nu mai este un produs al Scuderiei din momentul in care a fost modificata si ii cer lui Cawley ca in maxim 14 zile sa indeparteze toate logo-urile Ferrari si 360 Modena.

Se pare ca britanicul nu a fost de acord si a declarat: "Ce fel de precedent creezi atunci cand nu poti face ce vrei din masina personala?".

via | CarScoop

Comentarii (8)

  • nebunu
    rati ai dracu'
    huuuaaaaa....ba da ce arfe au astia de la ferrari....sunt italieni normal....dar-ar faliment sa dea cat mai repede...in 10 ani sa dispara cu tot grupul f.i.a.t. ia- uitati-va ce m-a enervat astia...de azi urasc ferrari....
    0 0
  • flaviu
    clar..
    pai e evident ca nu mai e 360 modena...da-i tot un ferrari...ii interpretabil...pe de-o parte mi se pare ca si-o cam batut joc de el...pe de alta parte ii masina lui si face ce vrea cu ea...
    0 0
  • URAGANU
    BOMBAAAAAAAA
    Sa vina in Romania, ca isi face clienti pe urmatorii 100 de ani :)))))))))))) HAHAHAHHAH e tare ! Ferrari poate sa taca si sa inghita.
    0 0
  • penibil
    un idiot , un taran ... urmeaza Lamborghini papuc sau bugatti betonira ? englez cu idei americane
    0 0
  • U.T.P.M.
    dar..
    nu... urmeaza logan decapotabil cu 300 in bord ;) in 2010 ;)
    0 0
  • AndreiRN
    Proprietatea personala
    Aiurea. Este masina lui si face ce vrea cu ea. A mai fost un caz cu un RR vopsit in roz si nu au avut ce sa-i faca. Italieni si avocati astia sunt niste pungasi. Voiau chiar sa taxeze pe toti care foloseau cuvantul "pizza" sau orice mancare italiana. Mista trantori.
    0 0
  • Porsche
    La dracu cu ferari nu merita doi bani,nu vedeti ca in fiecare saptamana ia foc un ferari,asta-i calitate?Prea mare se crede ferari,dar ce pot face italienii ceva de calitate?nimic, in afara de urlat si de mafie nu au nimic de calitate !
    0 0
  • Liberalism
    Cei de la Ferrari nu au nici o sansa,si asta va spun ca jurist! Rusine sa le fie pentru cei de la Ferrari! Odata ce masina este proprietate privata faci ce vrei cu ea !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru