Seat a lansat Ibiza Sport Coupe Colour Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.02.2009
Seat a pregatit o noua editie speciala a modelului Ibiza SC, botezata Colour Edition, care personalizeaza atat exteriorul cat si interiorul.

Pentru a atrage cat mai multi clienti in showroom-urile sale, SEAT a pregatit o editie speciala a modelului Ibiza Sport Coupe, botezata Colour Edition.

Dupa cum o spune si numele, paleta de culori a modelului s-a imbogatit cu doua noi nuante Galia Blue si Lumina Orange. De asemenea, exteriorul a primit o serie de accesorii printre care jante Saga de 17 inch din aliaj, geamuri cu tenta, acoperis si oglinzi vopsite in nuanta Magico Black sau Candy White.

La interior, viitorii clienti se vor bucura de aceeasi culoare cu cea a caroseriei la nivelul manerului schimbatorului, portierelor, gurilor de ventilatie si a plansei de bord. Ideea este continuata si la nivelul volanului, unde spitele sunt vopsite in Carbon Black iar pielea contrasteaza cu cusaturile portocalii, combinatie regasita si la nivelul scaunelor.

Noul Ibiza SC Colour Edition poate fi comandat pe versiunile benzina de 1.4 si 1.6 litri sau pe cele diesel echipate cu motoarele de 90 si 105 cai putere.

via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • faine culorile
    Astept cu interes culorile astea pe seat tribu ca sa-mi iau una bucata masina faina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru