Seat Exeo va primi lumini posterioare LED

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.06.2010
Seat va introduce pe Exeo lumini LED pentru blocurile optice spate. Acestea se vor regăsi în lista de opţionale împreună cu luminile faţă bi-xenon.

SEAT nu este momentan pregătit pentru un facelift al lui Exeo, însă caută o soluţie pentru a atrage mai mulţi clienţi. Spaniolii au apelat la un detaliu estetic în acest sens, căutând totodată să se adapteze şi cerinţelor pieţei. Este vorba despre lumini LED pentru blocurile optice posterioare, opţiune care vine disponibilă odată cu alegerea luminilor anterioare cu bi-xenon.

Odată cu introducerea LED-urilor, constructorul spaniol va oferi clienţilor săi şi o nouă culoare, un verde Boal, care nu a mai fost regăsit până acum în gama Seat.

Deşi nu a fost confirmat oficial, se zvoneşte că ibericii vor modifica şi scaunele anterioare pentru a face mai mult loc pentru pasagerii de pe locurile din spate. Scaunele faţă vor scădea în dimensiuni fără a afecta însă confortul pasagerilor.

Pachetul de modificări va fi completat de un set de jante cu design revizuit şi de inserţii noi în habitaclu.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • jaf
    SEAMANA CU A4  , ASA  CUM SEAMANA SI  NOUL JETA
    6 5
  • clar... acum cu noile LED-uri sigur ia 5 stele la siguranta!

    =))))))))))))))))))))))
    7 5
  • schumi
    ...
    De Silva a trecut la munca de jos de cand a ajuns la VAG. S-a specializat in desenarea ledurilor din faruri si stopuri :-))).
    3 3
  • krajla
    face lift?
    Mai bine un model nou. Ca doar asta e unul derivat din A4 mod.b7. Chinezii mai fac astfel de miscari.cumpara modele vechi. pun sigla pe ea. si gata (Saab 95, Rover) asta in caz fericit dak nu copiaza direct. Dar nu Seatul care are o renume si produce masini cu personalitate.

    Sa nu ma intelegeti gresit, imi plac modelele Seat, ba char vreu sa cumpar Leon, dar faza cu Exeo e urata. modelele dezvoltate in comun (Alhambra - Sharan - Galaxy) este o ideie buna, dar nu preluarea celor de 6 ani, daca nu ma insel cand au introus B7.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru