Un cuplu de britanici a cumpărat 40 de Seat-uri în 20 de ani

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Doi pensionari din Marea Britanie au cumpărat 40 de automobile Seat de la acelaşi dealer în decursul a 20 de ani. Singura excepţie: o Skoda second-hand, cumpărată de la acelaşi dealer. Acum, cei doi vor să cumpere un Exeo ST.

Un dealer SEAT din Marea Britanie se poate lăuda cu cei mai fideli clienţi din lume. După cazul irlandezei care a cumpărat Ford-uri de la acelaşi dealer vreme de 81 de ani, cei doi britanici au cumpărat 40 de unităţi Seat şi o unitate Skoda de la acelaşi dealer în doar 20 de ani. Primul lor Seat a fost un Toledo, iar anul achiziţiei a fost 1991. De atunci, cei doi septuagenari pasionaţi ai mărcii iberice au cumpărat, în medie, două unităţi Seat pe an. Întreaga gamă Seat, cu mici excepţii şi cu multe repetiţii, a trecut prin mâinile celor doi cetăţeni în vârstă. Fie că vorbim de Arosa, Altea, Altea XL sau Alhambra, toate aceste modele au fost, pe rând, în posesia lui Robin şi Margaret Hemmant.

În unele cazuri, cuplul de pensionari şi-a schimbat maşina din necesităţi practice de moment, în timp ce nevoia de schimbare a dictat decizia de cumpărare. De fiecare dată, cei doi britanici au apelat la acelaşi dealer şi la serviciul de buy-back al acestuia.

În România, nu ne aşteptăm ca nimeni să fi crezut povestea dealerului "A fost condusă de doi bătrâni. Au ţinut maşina doar şase luni".

Următoarea lor maşină va fi un Seat Exeo ST. Cei doi pensionari şi-au motivat achiziţia nu prin faptul că au economii însemnate, ci prin faptul că oricum nu ar putea să le ia cu ei în momentul în care vor deceda. Nu putem să nu spunem că pasiunea lor pentru automobile este cel puţin fascinantă, iar decizia de a cumpăra două automobile noi în fiecare an trebuie să fie incitantă pentru cei doi.

Desigur, sunt şanse mari ca dealer-ul să aibă o legătură în această relaţie, din moment ce cuplul de septuagenari se tot întoarce la aceeaşi reprezentanţă. Potrivit dealer-ului, reprezentanţa a încercat să le ofere de fiecare dată cel mai bun preţ posibil la buy-back şi o reducere cât mai mare pentru noua lor maşină deoarece îi consideră prieteni apropiaţi.

Via | Autoblog

Comentarii (6)

  • Victor
    Asa si care este stirea?!Sunt o multime de oameni pe lumea asta care au cumparat nustiu cate masini de la un dealar anume,chiar mai multe si intr-un timp mai scurt..asta seamana cu pana de idei dupa mine..va recomand niste subiecte trasnet,inregistrati fiecare vanzare de masina din tara si dati stirea la ziar,asa aveti ce sa publicati pe vecie,unde mai pui ca nici mare efort nu o sa depuneti..
    5 24
  • 2 masini pe an???
    dar au ceva bani pensionarii astia!
    14 3
  • cei mai fideli clienti din istoria Seat-ului as spune
    9 1
  • hahahahah
    oameni nebuni ajunsi la batranete :))
    cred ca nici directorii Seat nu schimba cate 2 masini ale marcii pe an ;)
    6 2
  • Mdeah!
    toate comentariile ok in afara de victor ... dc trebuie sa fie intotdeauna un inconvenient... putea sa raspunda la stirea asta mai placut... dar ma rog... romanu... eu consider ca mosii au un hobby al lor... si app nu suntem pe protv ca sa comentam ca da stiri aiurea... gg automarket .. cui nu ii place sa nu citeasca si sa se abtina de la comentarii
    3 0
  • curios!
    de ce schimbau așa des mașinile? poate că nu erau așa bune! dar asta nu contează, era vorba de :reclamă, reduceri,teribilism și .....scleroză! ăștia din REGAT tot timpul au fost mai excentrici.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru