Şeful BMW SUA: "Am putea vedea pe piaţă un BMW M7"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.06.2012
Ludwig Willisch, şeful diviziei americane BMW, a declarat că am putea vedea în viitor un Seria 7 de performanţă, capabil să rivalizeze cu Mercedes S63 AMG.

Mercedes a dovedit de-a lungul anilor că o berlină de lux de talia lui S-Klasse poate fi transformată uşor într-un model de performanţă cu ajutorul diviziei AMG. Din păcate, se pare că BMW s-a încăpăţânat să nu creadă în acest segment, cel puţin până în prezent.

Ludwig Willisch, preşedintele BMW America de Nord, a declarat pentru publicaţia Detroit Bureau că îşi doreşte foarte mult un rival pentru Mercedes S63 AMG. Tocmai de aceea susţine un asemenea proiect în interiorul companiei şi încearcă să convingă membrii consiliului de conducere de nevoia unui M7.

Willisch nu a vrut să precizeze data la care am putea vedea un asemenea model, însă s-a arătat optimist că ideea unui M7 va primi undă verde. Deşi îşi doreşte să vadă pe piaţă un Seria 7 de performanţă, Willisch nu este de părere că toate modelele existente în prezent în gamă sunt potrivite pentru a purta sigla M. Oficialul nord-american nu vede cu ochi buni versiuni X1 M şi X3 M.

În cadrul aceluiaşi interviu, Ludwig Willisch a vorbit şi despre planurile BMW de a folosi la scară largă fibra de carbon pe următoarele modele.

Deşi se va regăsi mai întâi pe cele mai scumpe produse din Munchen, fibra de carbon va ajunge şi în componenţa modelelor de baza gamei, Seria 3 şi Seria 1. 

via l wcf

Comentarii (7)

  • Era si timpul...dar nu acum. Eu as fi luat decizia pt. urmatoarea generatie
    Oricum trebuie sa aiba si ei un raspuns pt. S 63...ca pt. 65 nu vor avea niciodata.
    6 11
  • Da,
    Pentru negri
    11 3
  • Concurent poate pt S 65 AMG pt ca pt S63 AMG, 760Li isi face datoria, am vazut mai multe teste unul chiar la Top Gear unde 760 Li era mai bun.
    22 10
  • degeaba-i dati minus lui jan....mai bine documentati-va si apoi dati click!
    15 4
  • CHUCK NORRIS
    NU AR FII O IDEE REA
    M7 NA-R STRICA IN GAMA BMW CUM MERCEDES ARE S 63 AMG ASA AR TREBUI SA AIBA SI BMW M7
    3 1
  • audi s8,mercedes s65 AMG era si cazu de un M7
    4 1
  • @jan ...subscriu
    care v-ati uitat putin la teste o sa va dati seama ca 760li a concurat pana acum cu s63amg,si si-a facut datoria nu a ramas inapoi,in general ma refer!!!Pt s65amg va fi un concurent principal si sunt sigur ca atunci cand vor lasna modelul nou de M7 toti vor ramane fara cuvinte..probabil si s65amg va ramane uimit putin de (prietenul) bmw:))))))))
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru