Şeful Volkswagen, mulţumit de performanţele Skoda şi Seat

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.10.2011
Martin Winterkorn s-a declarat mulţumit de performanţele mărcilor Skoda şi Seat în materie de vânzări şi a venit cu o veste interesantă: Volkswagen XL1 va intra în producţie în 2013.

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, a declarat că este mulţumit de rezultatele obţinute de Skoda şi SEAT în decursul anului 2011. Skoda este printre mărcile cu cea mai rapidă creştere din lumea auto, iar Winterkorn consideră că aceasta arată succesul strategiei multi-marcă aplicată de acest concern. În ceea ce priveşte marca Seat, Winterkorn a declarat că ibericii sunt pe drumul cel bun cu restructurarea şi că vânzările sunt în creştere, iar noi modele vor debuta pe piaţă pentru a-i creşte competitivitatea. Totodată, marca Seat începe să lupte şi în China, iar rezultatele obţinute îl mulţumesc pe Winterkorn.

Şeful Volkswagen a infirmat zvonurile care anunţau lansarea unei mărci de motociclete în concernul Volkswagen, respectivele produse fiind singurele elemente lipsă în portofoliu. Winterkorn a declarat: "Motocicletele sunt, fără îndoială, obiecte frumoase. Dar nu avem niciun plan să intrăm în acest domeniu"


Via | AutomotiveNewsEurope (înreg.)

Comentarii (5)

  • ce sa zica si el... putina publicitate nu strica niciodata... multora le plac insa cei care tac si fac... nu e cazul lui Winterkorn desigur
    10 11
  • mda......
    ma intreb cat o fi pretu unui XL1 in versiunea de serie......daca sare de 30k euro nare rost.......
    3 2
  • sunt curios cum schimbi roata spate daca faci pana? dai toata aripa jos?
    5 6
  • grigore
    Un sef multumit...
    Iata in sfarsit... :)
    9 4
  • mircea
    seful multumit...angajatii...?!
    Oare si angajatii SUNT multumiti ?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru