SHANGHAI 2011: Rolls Royce a prezentat Ghost cu ampatament mărit

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.04.2011
Rolls Royce a expus la standul său din cadrul Salonului Auto de la Shanghai varianta cu ampatament mărit a modelului Ghost. Aceasta dublează spaţiul pentru genunchi, oferit de pasagerilor din spate.

Esential

170 de mm este valoarea cu care a crescut ampatamentul variantei mai spaţioase a actualului Ghost.

Cu o clientelă numeroasă în Asia, Rolls Royce nu putea absenta de la Salonul Auto de la Shanghai. Constructorul britanic nu s-a prezentat cu "mâna goală", expunând la standul său primul derivat al mezinului Ghost. Varianta cu ampatament mărit, lansată la salonul chinez, se adresează în primul rând clienţilor asiatici, care pun mare preţ pe spaţiul interior.

Torsten Muller-Otvos, preşedintele executiv al constructorului auto de lux, a declarat că "noul Ghost cu ampatament mărit este un exemplu de urmat în materie de design şi lux. Maşina se adresează clienţilor dinamici, care au mai experimentat şi apreciază un automobil cu ampatament mărit. Este combinaţia perfectă pentru publicul din Asia şi nu numai."

Ghost Extended Wheelbase adaugă ampatamentului standard 170 de mm, ceea ce se traduce în dublarea spaţiului interior pentru genunchii pasagerilor spate, comparativ cu ceea ce oferea versiunea normală a limuzinei.

Sub capota sedanului de lux se va afla acelaşi propulsor V12 bi-turbo, de 6.6 litri, capabil să livreze o putere totală de 563 de cai putere şi un cuplu motor de 780 Nm.

Resursele îi permit limuzinei să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 5 secunde.

Noul Ghost cu ampatament mărit va fi disponibil doar pe comandă în 2011, numărul exemplarelor urmând să fie foarte limitat. Producţia va demara la capacitate maximă abia la începutul lui 2012.

via | Rolls Royce

Comentarii (2)

  • piata din china are o problema de personalitate ... le place "MARE"...
    4 1
  • frumos
    E superb decorativ cu o culoare fantastica
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru