Skoda Fabia vRS va avea 180 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.10.2009
Versiunea de performanta a modelului Skoda Fabia va debuta la inceputul lui 2010 si va beneficia de serviciile motorului de 1.4 litri si 180 de cai putere, regasit pe Seat Ibiza Cupra.

Skoda va largi gama sa de modele sportive pe parcursul anului viitor, cu o versiune vRS a hatchback-ului Fabia. Informatii neoficiale anunta ca hot-hatch-ul va imprumuta propulsorul de 1.4 litri supraalimentat, regasit pe fratele de concern Seat Ibiza Cupra.

Modelul sportiv va fi capabil sa ofere pasionatilor un bagaj total de 180 de cai putere, suficient pentru a propulsa hatchback-ul de la 0 la 100 de km/h in aproximativ 7 secunde, pana la o viteza maxima de 225 km/h. Resursele vor fi exploatate de o cutie DSG cu sapte rapoarte, de provenienta Volkswagen, care va dispune si de padele in spatele volanului.

Surse din interiorul Skoda au afirmat ca viitoarea generatie Fabia vRS va beneficia, spre deosebire de predecesorul sau, de un kit mai agresiv si de o serie de imbunatatiri simtitoare la nivelul comportamentului dinamic. Noua versiune este asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri la inceputul anului viitor, pretul de pornire urmand sa ajunga undeva la 17.500 de euro.

via | Autocar

Comentarii (5)

  • Tot urata ramane!
    Ce frumoase sunt masinile mici scoase de Seat si ce urate sunt astea de la Skoda.
    8 4
  • @cozappz
    de acord cu tine
    6 2
  • @cozappz
    faci misto sau cum?
    conduci o Skoda, visezi la o skoda, ai avatarul cu sigla de la skoda dar tu le consideri urate!?!??
    6 2
  • @Ala de mai sus
    Nu-l bagati in seama ,este minor! Haha!
    4 6
  • @automarket
    De ce mi-ati sters comentariul???
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru