Smart Fortwo, editie limitata la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.03.2008
Smart a adus la salonul elvetian o editie limitata a modelului Fortwo, botezata sugestiv "Limited two".

Esential

2000 de exemplare ale editie \"Limited two\" vor fi produse de Smart.
71 de cai putere dezvolta propulsorul instalat pe Limited two.

Desi nu a facut valuri la Geneva, Smart nu a venit cu mana goala, pregatind pentru fanii brandului o editie speciala a modelului Fortwo. Botezata "Limited to", noua versiune a micului model german va fi produsa in doar 2000 de exemplare si va oferi publicului un nivel de echipare interioara mult mai bogat.

Pasagerii se vor putea bucura de scaunele incalzite si imbracate in piele maro cu doua tonuri, un volan sportiv cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, praguri cu insertii si covorase din piele. La exterior, Limited two se individualizeaza prin vopseaua metalizata Light blue, creata special pentru aceste exemplare, si jantele din aliaj.

Smart va vinde Limited two si in varianta coupe si in varianta cabrio, toate exemplarele fiind echipat cu propulsoare pe benzina, de 71 de cai putere, conectate la transmisia manuala in cinci trepte.

Standul constructorului german a marcat si debutul unei versiuni ecologice a modelului Fortwo care consuma cu 8% mai putin combustibil multumita unui sistem start-stop.

O versiune diesel CDI a fost deasemenea prezenta la Geneva, propulsorul reusind sa inregistreze un consum record, de 3.3 litri la 100/km si o valoarea foarte mica a emisiilor 88 g/km.

Tot la standul Smart au putut fi admirate si doua exemplare Fortwo modificate de Brabus, cel mai puternic, Xclusive, beneficiind de 98 de cai si un cuplu motor de 140 Nm.

Comentarii (3)

  • o mica eroare
    Botezata "Limited to", . E "limited two" cred.In rest..prefer varianta Brabus cabrio,care e mult mai faina zic eu.E o masina a viitorului... 3,3 litri...
    0 0
  • intrebare
    intrebare de prost..de ce are "un volan sportiv cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza" daca vine cu cutie manuala?ori voi ori tehnologia asta ma depaseste!? ;)
    0 0
  • pentru Tudor
    Din comunicatele oficiale, se arata ca smart limited edition two vine cu o cutie de viteze care are un comutator automat/manual. Atata tot.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru