Smart Fortwo Highstyle, editie speciala cu stil

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Smart Fortwo a primit o noua editie speciala, botezata Highstyle, caracterizata de prezenta unor materiale de calitate si a unei echipari bogate.

Smart continua moda editiilor speciale cu o noutate prezentata publicului inaintea Salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre Fortwo Edition Highstyle, un derivat mai "ingrijit" al modelului cu doua locuri intalnit des si pe strazile noastre.

Editia speciala este caracterizata de o serie de materiale de calitate, o noua gama de culori si o lista mai bogata de dotari. Noul Fortwo Edition Highstyle se individualizeaza prin finisajul caroseriei in culoarea metalizata "brawn chocolate", prin jantele de 15 inch cu 12 spite si prin logo-urile speciale din aluminiu.

Interiorul a fost personalizat prin folosirea unei combinatii de piele si textil, in culori contrastante, cu dungi de culoare maro, in ton cu caroseria. Pielea a fost preferata si pentru a imbraca volanul cu trei spite si levierul schimbatorului, in timp ce fetele usilor au fost personalizate cu materiale plastice de culoare argintie.

Noua editie speciala vine cu o cutie automata, geamuri electrice, aer conditionat cu control automat al temperaturii, un acoperis panoramic, mai multe instrumente de bord si un sistem audio specific.

Fortwo Edition Hightstyle este disponibil in doua versiuni de motorizarea: cu unitatea de 71 de cai putere si sistem start-stop sau cu cea de 84 de cai putere.

Pretul de pornire pe piata din Germania este de 15.695 euro, respectiv 16.195 euro.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • Este de acord toata lumea ca preferam sa ne miscam mai greu in trafic cu o compacta decat sa dam banii pe prostia asta scumpa?
    3 0
  • De acord!
    .
    0 0
  • gica contra
    eu nu sunt de acord... am smart de 5 ani... smart-ul fortwo e ca femeia... dupa ce o ai, realizezi ce poate... si poate...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru