Spionat: Porsche Boxster Speedster

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.09.2009
Porsche pregateste o versiune Speedster supersport a celui mai ieftin model din gama sa. Aceasta promite senzatii tari in aer liber.

Desi inginerii Porsche testeaza de ceva vreme prin padurile din Germania si Suedia noua generatie a lui Porsche Boxster, actualul model nu si-a spus inca ultimul cuvant pe piata. Iar dovada vine de la colaboratorii nostri suedezi de la CarPix, care au surprins in teste ceea ce va deveni ultima versiune de caroserie a modelului german: Boxster Speedster.

Conceputa pentru a deveni o masina concentrata mai ales pe performante si pe feeling, noul Speedster va fi mai usor si mai manevrabil pe viraje datorita micsorarii la maxim a masei proprii si a coborarii centrului de greutate. La nivel vizual, noul Boxster Speedster va iesi in evidenta prin parbrizul ceva mai aplecat, prin spoilerul frontal redesenat si prin linia profilului proprie unui model Speedster autentic. Plafonul retractabil va fi, foarte probabil, unul foarte simplu, cu demontare manuala, rolul sau fiind mai degraba unul anti-ploaie decat unul anti-iarna.

La nivelul motorizarii, Porsche se va baza pe aceeasi unitate de sub capota actualului Boxster S, adica pe un motor de 3.4 litri care dezvolta 295 de cai putere.

Nu este insa exclus ca inginerii Porsche sa recalibreze motorul pentru o putere mai ridicata.

Comentarii (2)

  • eu cred ca sub cocoasa aia e un hardtop retractabil...
    1 0
  • asta nu este speedster toata ziua..e un boxster normal probabil cu acoperis din metal retractibil.(vb celui de mai sus)...modelele speedster la porsche aveau parbrizul mai mic si mai inclinat...asa ca ..mai ganditi-va
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru