Sportivitate la pachet pentru Ford Mondeo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.09.2008
Casa de tuning Rieger a pregatit un pachet de accesorii exterioare pentru varianta break a modelului Ford Mondeo.

Casa germana de tuning Rieger si-a indreptat atentia asupra unui model foarte popular in acest moment. Este vorba despre modelul de clasa medie al celor de la Ford, adica noul Mondeo, in varianta wagon.

Break-ul a primit un tratament mai sportiv din partea nemtilor care au incercat sa pregateasca un pachet mult mai atragator. Kitul include o buza pentru spoilerul fata, praguri laterale si o extensie pentru spoilerul spate, care poate gazdui trei tipuri de evacuari: doua tevi de esapament separate, doua tevi de esapament alaturate sau una simpla. Toate accesoriile pot fi finisate cu un aspect de fibra de carbon.

Pentru cei care doresc sa completeze pachetul, Ford ofera si o suspensie noua, pregatita de KW dar si un sistem ECU recalibrat de specialistii de la SKN Technology.

via | WorldCarFans

Taguri: Ford, Mondeo, Rieger

Comentarii (3)

  • ...
    ...tot dric ramane...cari mortii cu stil...
    0 0
  • pt de... ( cel fara nume)
    @de... normal ca a vorbit unul care are Volkswagen.
    cand vei avea bani de o masina ca asta si cand o vei conduce sa vorbesti. pana atunci ramai la vw-ul tau sau la loganul de 1.4mpi, tare masina si te crezi schumi pe sosele. mai ia o gura de paie si apoi rumega usor
    0 0
  • what is clonidine
    hydroxychloroquine dangers chloroquine cancer hydroxichlorine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru