Spyker a confirmat ca modelul Peking to Paris va avea un motor V8

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.04.2009
Compania olandeza Spyker a confirmat tacit faptul ca noul model intitulat Peking to Paris va fi echipat cu un motor V8 in loc de o unitate V12.

Spyker va renunta la versiunea V12 4x4 a lui Peking to Paris V12 in favoarea unei versiuni V8 supraalimentate. Producatorul olandez de supercar-uri a facut acest anunt fara a mentiona renuntarea la unitatea V12 ci prin schimbarea numarului 12 din denumirea modelului cu cifra 8.

Initial, olandezii de la Spyker au anuntat viitorul model ca fiind echipat cu un propulsor V12 si l-au denumit D12, pe cand in ultimul comunicat de presa acestia l-au intitulat D8. Noul propulsor ar trebui sa ofere un consum de carburant mai scazut si un cuplu motor mai mare.Modelul va fi prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Spyker a vandut deja 15 unitati in primul sfert al anului 2009, cu trei unitati mai multe fata de aceeasi perioada a anului 2008. Compania a vandut 13 unitati C8 si doua unitati C8 Aileron in primele trei luni ale anului 2009.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru