Spyker confirma: "Ne intereseaza Saab!"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.12.2009
producatorul olandez de nisa Spyker a confirmat printr-un comunicat oficial faptul ca este interesat de cumpararea Saab de la General Motors.

Dupa ce Koeniggsegg si-a retras oferta pentru Saab din motive tinute sub cheie, un alt producator european de nisa intra pe fir, confirmand interesul pentru marca suedeza.

"Ca raspuns la intrebarile pe care continuam sa le primim, confirmam faptul ca Spyker Cars si Convers Group, detinatorul majoritatii actiunilor companiei, si-au eprimat interesul pentru Saab Automobile AB. In momentul care vom putea sa facem mai multe comentarii legate de acest subiect, vom reveni cu amanunte", suna comunicatul Spyker care trezeste din nou la viata speranta producatorului suedez Saab.

Spyker a contruit 43 de masini in cursul anului trecut, pretul fiecarea dintre acestea fiind de minim 200.000 de euro. Modelele Spyker concureaza direct pe piata cu gama producatorilor Ferrari, Lamborghini si Bentley. Daca Saab nu a facut profit in niciunul dintre anii in care a fost detinut de GM (1989-2009), Spyker nu a fost nici ea o companie profitabila, olandezii terminand pe minus fiecare dintre anii in care au produs masini de lux.

via | Spyker

Comentarii (10)

  • Fraierul2
    falimentul sai manace
    0 18
  • @fraierul2
    Imi place ca ti-ai ales bine numele... Lasand la o parte greselile gramaticale pentru care nu are rost sa intru in detalii, te sfatuiesc sa ramai un simplu cititor al articolelor pe viitor si sa lasi pe altii mai in tema sa isi dea cuparerea.
    Cat priveste producatorul SAAB, eu cred ca ar fi pacat ca lumea auto sa piarda din peisaj un brand atat de original!!!
    19 2
  • marinaalin
    bine punctat alina in ambele chestiuni...:)
    11 2
  • ^_^
    alina:))
    5 1
  • Saab
    Fara Saab, lumea auto ar deveni brusc un loc mult mai pustiu.
    8 1
  • doar producatori de speta sunt interesati de saab. Intai Koenigsegg iar aum Spyker. Sa fie doar coincidenta? ;)
    4 0
  • pt Ztele
    esti crazy...........
    cica pustiu..........
    ba omule dute ma si fa nani ........auzi la el fara saab
    da cine-i saab acum.......
    daca intrebi pe romanasi ce i saab cred ca numa 1 din 2000 stiu...
    probabil sai intrebi pe suedezi ..........
    0 5
  • NeoGalaxy
    Asa este daca dispare Saab, lumea o sa fie invaluita de intuneric pentru cel putin 50000 de ani, se vor naste numai baieti pentru ca fetele nu pot trai fara Saab. Totusi foamea si mai ales prostia vor doinui pentru ca deh... numai prostia umana este infinita in tot universul asta infinit de posibilitati.

    P.S. Ce original avatar are AlinMarina. Este cel putin la fel de original ca Saab totusi.
    1 2
  • mihai B.
    SAAB
    Nu as putea sa spun ca sunt fan SAAB dar nu as vrea sa se piarda asa valoare asa cu s-a intamplat cu volvo, rover etc..
    3 0
  • saab
    cine nu a condus un saab, nu ar trebui sa vorbeasca....nu cred ca vom fi in intuneric inca n ani, dar cred ca cine s ar bucura cel mai tare ar fi nemtii care ar ramane intradevar fara nici un rival...I wish them all the best, because they are THE BEST!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru