SsangYong Romania asigura in continuare service si garantie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.01.2009
In ciuda falimentului anuntat al marcii SsangYong, importatorul marcii in Romania a anuntat ca va asigura in continuare service si garantie pentru clientii sai.

In ciuda problemelor intampinate de SsangYong Motor Korea, importatorul vehiculelor SsangYong in Romania a anuntat ca va asigura in continuare service si garantie pentru aceste modele, in conformitate cu reglementarile internationale, posibilitatile si evolutia pietei. Importatorul roman spera ca se vor gasi solutii pentru rezolvarea  problemelor pe care le intampina compania coreeana SsangYong.

Producatorul corean de automobile SsangYong a intampinat probleme financiare serioase in anul 2008, iar valoarea actiunilor SsangYong a scazut cu 77% in ultimul an. In ciuda masurilor precum micsorarea salariilor cu 30%, micsorarea productiei si primirea unui imprumut de 45 milioane de dolari din partea companiei chineze SAIC, coreenii nu au reusit sa ramana pe linia de plutire.

Via | SsangYong

Comentarii (1)

  • Dominciuc
    Va rog sa-mi comunicati care sunt service-urile auto din Romania autorizate RAR pentru a asigura service pentru autoturismele SSang Yong, întrucât sunt nevoit să schimb pompa servodirecţie la Rexton SSang Yong si nu găsesc un serice care să execute montajul, înmtrucţât nu este autorizat RAR.
    Problema este că auto service-rile, având în vedere bRegulamentul RAR de autorizare, în sesnsul că pentru fiecare marca trebuie să achite o taxă, nu şi-au trecut şi Rexton, numărul acestora fiind redus.
    Cu respect
    N. Dominciuc - Suceava
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru