SsangYong va prezenta la Geneva conceptul SUT 1

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.02.2011
Coreenii de la SsangYong au dat publicităţii primele schiţe cu viitorul concept SUT 1 care va fi prezentat la Geneva, urmând ca în 2012 acesta să-i ia locul lui Actyon Sports.

Constructorul coreean SsangYong va veni la Salonul Auto de la Geneva din acest an însoţit de conceptul SUT 1. Pentru început, oficialii companiei au dat publicităţii câteva schiţe cu viitorul concept care se doreşte a fi înlocuitorul lui Actyon Sports.

Pick-up-ul coreean dispune de patru locuri şi măsoară 4.99 metri în lungime, 1.91 metri lăţime, iar înălţimea acestuia este de 1.76 metri. Sub capota lui SUT 1 regăsim propulsorul de 2.0 litri diesel capabil să producă 155 de cai putere şi care dezvoltă un cuplu motor de 360 Nm.

De asemenea, înlocuitorul lui Actyon Sports va beneficia de tracţiune 4x2 sau 4x4, iar clienţii îşi pot alege între o trasmisie automată sau manuală. Oficialii constructorului coreean au anunţat că versiunea de serie a lui SUT 1 va fi lansată în primul trimestru din 2012.

Via | SsangYong

Comentarii (3)

  • leonte
    parca-i un logan
    2 12
  • sy it s dead
    marca moare incetul cu incetul,nu a fost niciodata competitiva,destul de scumpa la achizitionare si ff ieftina la revanzare,permanent probleme la livrarea pieselor de schimb plus pretul lor piperat,nimic inovativ,salt calitativ destul de redus de la un model la altul.per total isi merita crucea.
    6 3
  • Nu arata rau.oricum este un salt mare,in ceea ce priveste design-ul,fata de modelele anterioare.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru