Standul BMW de la Detroit

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.01.2008
Noutatile absolute anuntate de BMW la Detroit sunt modelele BMW X6 si Seria Cabriolet.

Standul BMW de la Detroit va expune, in premiera mondiala BMW X6 si BMW Seria 1 Cabriolet. BMW X6 prezentat la Detroit este propulsat de un motor V8 dezvoltat recent, ce dispune de tehnologia Twin Turbo si este prima masina din lume ce inglobeaza sistemul Dynamic Performance Control.

O alta componenta a standului bavarez este BMW Concept X6 ActiveHybrid, practic un BMW X6 cu tehnologie hibrid completa  Spre deosebire de alte solutii asemanatoare, primul BMW din segmentul hibrid se afla in situatia de a asigura performantele sportive atat de specifice marcii si o eficienta crescuta din partea propulsiei electrice, nu numai in traficul urban, dar si la viteze ridicate pe autostrazi si in regim off-road. De asemenea, la Detroit va fi prezentat BMW Hydrogen 7. Este vorba despre o limuzina de lux, performanta si cu propulsie cu hidrogen.

Noul BMW Seria 1 Cabrio isi va face debutul mondial la NAIAS 2008 de la Detroit. Noul cabriolet dispune de un acoperis cu sistem electrohidraulic, care se deschide si se inchide in numai 22 de secunde.

Un avantaj suplimentar este ca persoana aflata la volan poate activa mecanismul de deschidere/inchidere a acoperisului chiar si atunci cand masina se deplaseaza cu o viteza de pana la 40 km/h. BMW Seria 1 Cabriolet se remarca si prin liniile deosebit de sportive si de elegante, ceea ce ofera masinii un aspect specific unui model BMW Cabriolet, indiferent daca acoperisul este inchis sau deschis.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru