Startech modifică Land Rover Defender

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.11.2010
Germanii de la Startech au creat o versiune specială a lui Land Rover Defender. Aceasta a fost inspirată de ambarcaţiunile de lux şi poartă denumirea de Yachting Edition.

Casa de tuning germană Startech a creat un pachet de caroserie pentru Land Rover Defender, pe care l-au botezat Yachting Edition. Aceştia au reuşit să dea naştere unui kit nebunesc, făcut să-i împace atât pe iubitorii de maşini cât şi pe cei de ambarcaţiuni. Pachetul creat de germani a fost inspirat de iahturile de lux şi va fi prezentat în cadrul Salonului de tuning de la Essen.

La exterior, modelul britanic a primit o vopsea de culoare albă şi un set de jante de 16 inch. Schimbările majore pe care Land Rover Defender le-a suferit sunt vizibile la interior. Germanii au montat un set de scaune sport de provenienţă Recaro, un volan sport, iar tapiţeria din piele albastră se îmbină perfect cu podeaua din lemn.

În materie de tehnologie, creaţia celor de la Startech a primit un sistem audio performant, alături de un sistem de navigaţie comandat prin intermediul unui display cu funcţie touchscreen.

Via | Startech

Comentarii (2)

  • ...
    Frumos!.insa la ce-ti trebuir scaune Recaro sport, nu mergea ceva mai confortabil?
    4 2
  • ...
    frumos dar degeaba
    pentru ce ii trebuie scaune recaro? doar nu o sa ia curbe cu 90 km/h si nici nu uimeste prin performanta (acceleratie, vitaza maxima...)
    albastru ala din interior nu-mi place deloc mai ales combinat cu "parchetu" ala
    in rest masina e foarte buna pentru ce a fost creata dar cu dotarile din fabrica
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru