Subaru Advanced Tourer - conceptul care anunţă viitorul Legacy

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.11.2011
Subaru va expune la Salonul de la Tokyo conceptul hibrid Advanced Tourer, o proiecţie în viitor a designului destinat noii generaţii Legacy.

După multe saloane auto în care nu a venit cu nimic spectaculos, Subaru pregăteşte o ofensivă puternică luna viitoare, în cadrul Salonului de la Tokyo. Profitând de avantajul terenului propriu, japonezii vor să expună, alături de mult trâmbiţatul coupe BRZ, dezvoltat împreună cu Toyota, şi un concept complet nou, al cărui teaser a fost dezvăluit astăzi.

Botezat Advanced Tourer Concept, prototipul este un break futurist, menit să anticipeze viitoarea generaţie a modelului Legacy şi viitorul limbaj de design al constructorului asiatic. Conceptul este pus în mişcare de un motor boxer supus tendinţei generale de reducere a cilindreei.

Unitatea are o capacitate de 1.6 litri şi este asociată ansamblului Hybrid Electric Vehicle, care mai include un motor electric.. Sistemul hibrid va folosi energia motorului electric doar la pornire şi la viteze reduse. Decelerarea va asigura folosirea motorului electric ca generator şi va încărca bateriile litiu-ion. 

Totul este canalizat apoi celebrului sistem de tracţiune integrală, Symmetrical All-Wheel Drive, prin intermediul unei transmisii Lineartronic CVT. 

via | motorreport

Comentarii (2)

  • subaru the best
    beautiful, beautiful and again beautiful
    subaru rulzzzzzzz
    8 2
  • Subaruuuuuuuuuuuuuuuu
    Daca doar o poza poate produce asemenea emotii, ma gandesc ce s-ar intampla la vederea pe strada a acestui model intr-o versiune de cel putin 200 CV... cu motorul "cantand" sub capota!?!
    Tare!!! :)
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru