Subaru are un nou slogan: "Confidence in Motion"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.11.2010
Oficialii Subaru vor lansa în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noul slogan sub care marca japoneză se va promova în toată lumea.

Subaru are un nou slogan. Începând cu această lună, constructorul japonez se va promova la nivel mondial cu motto-ul "Confidence in Motion" ("Încredere în mişcare"). 

Noul slogan va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, alături de un concept anunţat ieri pe care va debuta noul limbaj de design al constructorului japonez. 

"Confidence in Motion reflectă aplecarea companiei înspre inginerie şi siguranţă, reprezentând de asemenea implicarea în inovaţie pentru satisfacerea nevoilor clienţilor", se arată în comunicatul constructorului nipon.

via | Subaru

Comentarii (4)

  • 12azvan
    go
    foarte bine
    1 1
  • noul slogan
    Mi se parea mai interesant sloganul pe care l-au avut acum ceva vreme: ''Think. Feel. Drive.'' Ceva mai plin de pasiune si personalitate.
    5 0
  • da, dar e mai potrivit asta, deoarece subaru renunta incet, incet, la pasiune si personalitate si se indreapta spre banal pentru a vinde mai mult. Lucru care de altfel ii iese destul de bine. Sa multumim economiei de piata :)
    1 3
  • Subaru
    Un brand care in ultimii ani nu se mai regaseste. Pacat...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru