Subaru Impreza Coupe vine din 2010

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 04.06.2008
Subaru va lansa din 2010 modelul Impreza Coupe, o versiune cu doua usi a actualului Impreza.

Esential

2010 este anul in care va fi lansat noua Impreza Coupe.

Subaru a anuntat ca va lansa pe piata o noua versiune in gama modelului Impreza. Este vorba de Impreza Coupe, asteptat la inceputul anului 2010. Subaru nu a mai vandut o versiune coupe a modelului Impreza de la sfarsitul anilor ’90.

Viitorul model va fi bazat pe platforma actualului sedan si va beneficia de tractiune integrala, in spiritual traditiei Subaru. Impreza Coupe va fi un model de performanta de care va beneficia si Toyota, urmatoarea generatie a modelului Celica are mari sanse sa fie inspirata din modelul Subaru.

Subaru intentioneaza sa intre prin noua versiune pe o piata dificila, care ii are ca protagonisti pe BMW Seria 3 sau Nissan 350Z. Sub capota coupe-ului Impreza ar urma sa fie disponibile mai multe versiuni de motorizare.

Plansa de motoare va fi deschisa de un boxer aspirat de 2.0 litri si 180 CP, urmand ca varful de gama sa fie asigurat de emblema STI, printr-un turbo de 2.5 litri si 300 CP. Primele piete vizate sunt cele din Japonia si SUA si abia din 2011 in Europa.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • ce sa mai credem???
    sunt tare curios care e modelul actual Subaru sedan??....&cu putin timp in urma am citit o stire la voi in care se spunea ca vitorul coupe Subaru va avea tractiune spate...."adevarul e dincolo de noi"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru