Subaru poate lansa al treilea WRX

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.02.2008
Gama de performanta din patrimoniul modelului Subaru Impreza se poate mari prin aparitia unui al treilea model.

Esential

2 versiuni de performanta se gasesc in acest moment in gama modelului Subaru Impreza.

WRX este o emblema reprezentativa pentru modelele de performanta si pentru succesul in lumea raliurilor. Subaru ofera in acest moment doua versiuni ale performanta: WRX si WRX STI.

Japonezii planuiesc o a treia versiune in gama WRX, situata la nivel de dotari intre cele doua existente. Motivul oficial pentru care Subaru intentioneaza sa aduca o a treia versiune in gama lui WRX este legat de preturile existente in prezent la Impreza WRX si Impreza WRX STI.

Noul STI este mult mai scump decat generatia precedenta ceea ce duce la o diferenta prea mare intre versiunea WRX simpla si versiunea de top. O a treia versiune WRX ar putea sa-si faca debutul in 2009.

Via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • subaru
    sux
    0 0
  • Freeman
    pentru gabi
    Desi nu e bine ca ma cobor la atitudinea ta, dar eu sunt sigur ca nu te-ai urcat intr-un subaru si habar nu ai ce inseamna subaru. Sper sa vezi ca am scris ceva dupa cuvintele tale magice si o sa te duci la un drive-test. Sau pur si simplu sa dai un search pe google despre subaru....sau ramai cu ideea ta ca subaru sux, ca oricum nu schimba cu nimic mediul inconjurator!
    0 0
  • wrctheo
    @Freeman
    CORECT!!! cu toti dintii :DAm condus STI-ul anterior, nu "gaoacea asta noua". Este de-a dreptul senzational.Pentru cine cunoaste bucurestiul, la piata Alba Iulia, rondul l-am facut cu 130 pe intrare si iesire cu 90-95km/h. Am zis ca-mi ies ochii din oribite si aveam un ranjet de fericire pana la urechi. Este cea mai senzationala masina construita vreodata. Nici nu se compara cu Lancer X sau cu M3 E92, trust me!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru